Våra tillverkare

Solkräm


Solkräm, hjälp - vad ska man välja?


Den bästa ”solkrämen” är hatt/keps och tunna kläder på de mest utsatta områdena och att tillföra mycket antioxidanter genom mat och tillskott.


Solen har många fördelar varav man inte bör överdriva användningen av solskydd, utan förbereda huden för solens strålar med hjälp av antioxidanter. En av fördelarna är att när solens strålar träffar huden bildas det viktiga ämnet D-vitamin i kroppen. (15 min räcker).


Hudens skydd och kvalite förbättras avsevärt genom en näringsrik kost. Hälsosamma matvanor förbättrar inte bara immunförsvaret utan ger också mer motstånd mot solen. Alla antioxidanter som E-vitamin, C-vitamin och Betakarotener har en en positiv inverkan på huden. Betakarotener finns i tex persilja, groddar, morötter, spenat, grönkål, dill, papaya, spirulina och andra alger. Betakarotener ger ett extra skydd mot solens skadliga strålar, kan hämma uppkomsten av soleksem och bidrar till en snabbare och jämnare solbränna.


Men ibland behöver man verkligen solskydd i form av kräm och då har vi valt solskydd med fysiska filter. Ladda gäna ner vår pdf om du vill läsa mer om solkräm.


Ladda ned vår artikel om naturlig solkräm här.

Nyheter

2014-07-01

Aleppo tvålar, Naturligt löst puder och rouge, Nya fina eko kläder från Saprema, naturliga parfymer, Jade yogamatta i mörklila och olivgrön färg.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.
 
Varan har lagts i varukorgen