Varukorg

MENY
Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Opti3 Complete Omega 3 i gruppen Kroppsvård / Eksem hos ClearLife.se (10406)
Opti3 Complete Omega 3

Opti3 Complete Omega 3

229 kr
Köp 2 st eller fler för 214 kr/st
Köp 3 st eller fler för 197 kr/st
Opti3 är en 100% naturlig, växtbaserad och koncentrerad källa till de långkedjade omega-3 fettsyrorna EPA och DHA - designad för att ge dig fördelarna med naturlig Omega-3 direkt från alger. Passar alla åldrar, vegetarianer, veganer och gravida. Vegan. 60 växtbaserade kapslar / räcker en månad vid rekommenderad dos.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10406
Info Recensioner Tipsa en vän

Opti3 Complete Omega 3 - Algolja - Marin växtbaserad olja


Opti3 ger dig alla fördelar med rena, långkedjade fettsyror från havet, utan att du behöver oroa dig för tungmetaller, plaster eller etiska frågor som hänger samman med fiskbaserade oljor. Opti3 är vegan och garanterat fri från miljögifter.


Opti3 ger dig:


  • Omega 3 syrorna EPA, DHA, SDA & ALA.
  • 300 mg EPA per dagsdos / 2 kapslar.
  • 400 mg DHA per dagsdos / 2 kapslar.
  • 200 IE vegan D-vitamin per dagsdos / 2 kapslar.
  • 100% växtbaserade, mjuka kapslar.
  • Vegetarisk & Vegan godkänd.

 

Till skillnad från t.ex. linfröolja och hampaolja innehåller Opti3 kliniskt testade nivåer av EPA och DHA. Detta är viktigt eftersom många har svårt att omvandla andra växtbaserade Omega-3 fetter till den form som är direkt användbar i kroppen.


Opti3 är säker för barn och gravida eller ammande kvinnor och innehåller garanterat inga tungmetaller eller plastrester från havet.

Alla ingredienser i Opti3 är växtbaserade och vegan, inklusive kapseln som är garanterat fri från gelatin. Opti3 produceras under farmakologisk kontroll och är 100% ren.

Dosering vuxna: 1-2 kapslar per dag som intages med mat. Det går även bra att göra hål på en kapsel och klämma ut innehållet i smoothies eller dressing till t.ex. barn eller andra som har svårt att svälja kapslar. Omega 3 har en mild blodförtunnade effekt så om du äter blodförtunnande medicin bör du kontrollera med din läkare.


Dosering barn under 12 år: 1 kapsel per dag. Det går att tugga på kapseln och sedan spotta ut den om man ej vill svälja den.


Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.

Näringsinnehåll per 2 kapslar:
EPA: 300 mg
DHA: 500 mg
Totalt Omega 3: 835 mg
Vegan Vitamin D3 (kolekalciferol) 5 ug (200IE) EU RDI 100%

Innehåll:
60 växtbaserade kapslar med mikroalgolja.

Ingredienser
: Opti3 komplex: mikroalgolja rik på naturlig omega 3, solrosolja och antioxidanter: rosmarinextrakt, tokoferoler och ascorbyl palmitat samt Cholecalciferol/vegan vitamin D3.
Vegetabilisk kapsel: Modifierad potatisstärkelse, vegan glycerol, carrageen sjögräs, sodium carbonate.

Allergiinformation: Opti3 innehåller naturliga antioxidanter från sojabönor dvs. det är den naturliga E-vitaminen (tokoferol) som kommer från soja. Sojan är garanterat GMO-fri. Opti3 är helt fri från socker, vete, mjölkprodukter och animaliska produkter.

 

Tillverkare: ESB Developments Ltd, England.
Se fler varor

VitaShine D3 tabletter
VitaShine är en vitamin D3 som är registrerad och godkänd av Vegan Society. Vitashi...
139 kr
VitaShine D3 Spray
Vitashine är en vitamin D3 som är registrerad och godkänd av Vegan Society. Vitashi...
135 kr