Akamuti flytande Afrikansk tvål med doft
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Akamuti flytande Afrikansk tvål med doft i gruppen Kroppsvård / Tvål & Skrubb / Flytande tvål hos ClearLife.se (20745)
Akamuti flytande Afrikansk tvål med doft

Akamuti flytande Afrikansk tvål med doft

149 kr
En underbart krämig och naturligt flytande tvål som ser ut och känns som smält choklad. Gjord med rosenvatten, förtvålat sheasmör, förtvålad palmolja, kakaosmör och en fantastisk doft från eterisk olja av frankinsense och patchouli. Viltskördat på ett hållbart sätt. 250ml i pumpflaska. En av ClearLife's favoriter.

.
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
20745
Info Omdöme Tipsa en vän Dela
Liquid African Black Soap med doft

Denna afrikanska svarta tvål är handgjord traditionellt och rättvisemärkt av kvinnors kooperativ i Ghana, Västafrika. Den är gjord med rent, ekologiskt odlat sheasmör, palmolja och kokosolja.


Denna afrikanska tvål görs med sheasmör och palmolja och lut från vegetabilisk aska, såsom kakaoskal. Detta är det äldsta och mest traditionella sättet att göra tvål, eftersom aska har använts i tusentals år för att göra en lut-lösning. Denna process sker genom att lämna aska och vatten tillsammans under en tid tills det är starkt nog att omvända fett/olja till tvål. 


Det blir då förtvålat sheasmör och förtvålad palmolja. Det är ingen lut kvar i den färdiga produkten efter processen är klar. Denna tvål är gjord för Akamuti av producenterna direkt i Ghana, Västafrika under rättvisa omständigheter.


Inga kemikalier, konserveringsmedel eller syntetiska doftämnen är tillsatta. Doften kommer från eteriska oljor, den finns även utan eteriska oljor för dig osm har känslig hud.


Användning kropp: Flytande mörk tvål som passar både som handtvål och som tvål till hela kroppen. Den är dryg och rengör bra.

Användning ansikte:
African Black Soap är en mycket hälsosam tvål för huden på grund av sin renhet och enkelhet. Som ansiktstvål funkar den bra för fet hy och mot akne, passar dock ej för torra ansikten. Sägs motverka utslag, problemhud och eksem benägen hud då den innehåller mycket sheasmör.

Användning hårtvål:
Passar som schampo för kort hår och afrohår, den kan vara för "tung" för tunt och långt hår.

Ingredienser/INCI: Förtvålat Sheasmör* (Butyrospermum parkii), förtvålad Kokosolja* (Sodium cocoate), förtvålad Palmolja* (Sodium palmate) och ekologiskt Rosvatten (Rosa damascena). *Viltskördat på ett hållbart sätt och rättvist handlat. Frankinsense eterisk olja (Boswella carterii), Patchouli eterisk olja (Pogostemon patchouli). Limonene** finns naturligt i eteriska oljor. Vegan. Doftar gott av Patchouli och Frankinsense.

Bör användas inom 6 månader efter öppnande.

AKAMUTI säljer bara naturliga och ekologiska varor. Det betyder inga kemikalier, konserveringsmedel eller tillsatser. Det betyder också sökande efter så många etiska och rättvist tillverkade ingredienser som möjligt eftersom de tror starkt på ansvar och hållbarhet. De gör allt för att handla ingredienser direkt från producenten så att en hållbar handel kan öka livskvaliteten och säkra överlevnaden hos små byar runt om i världen. Varje produkt är handgjord.


Se fler varor

Eterisk Citrongräsolja från Akamuti
Fin ekologisk, eterisk citrongräsolja. Citrongräs är en härlig citrusolja med ...
89 kr
Läppbalsam Honung från Akamuti
Ett härligt, närande och mjukgörande läppbalsam, bra för allas läppa...
69 kr
Trollhassel Ansiktsvatten från Akamuti
Rent destillerad ekologisk trollhasselvatten är känd för sin sammandragande effekt....
139 kr
Ekologisk kallpressad Arganolja från Akamuti
Arganolja är en helande, återfuktande olja som skyddar naturligt och gör huden smi...
229 kr