Akamuti Kokos/Shea Tvål
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Akamuti Kokos/Shea Tvål i gruppen Kroppsvård / Tvål & Skrubb / Fasta handgjorda tvålar hos ClearLife.se (20755)
Akamuti Kokos/Shea Tvål
Akamuti Kokos/Shea Tvål

Akamuti Kokos/Shea Tvål

79 kr
En ren och enkel tvål som är idealiskt för torr och känslig hud. Tvålen är baserad på generösa mängder av fairtrade, ekologisk kokosolja, fairtrade sheasmör och ekologisk ricinolja, inget annat. Inget doft tillsatt. 100 gram i papper.

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Artnr:
20755
Info Omdöme Tipsa en vän Dela

Organic Coconut Soap


Denna enkla men härliga tvål är idealiskt för den mest känsliga hud som tex torr hud, röd hud, kliande hud, eksemhud och problemhud etc. Självklart går det fint att använda på nomal hud också. Tvålen är baserad på generösa mängder av fairtrade, ekologisk kokosolja, fairtrade sheasmör och ekologisk ricinolja, inget annat, samt har ingen doft tillsatt.

Den ekologiska kokosoljan kommer från familjejordbruk från indonesiska öar i hela Stilla havet. Där arbetar enskilda familjer tillsammans för att samla in och bearbeta små mängder av kokosnötter på en daglig basis. Kokosproduktionen bildar en central roll i livet för dessa kustsamhällen, av vilka många är nu hotade. Genom att köpa denna rättvis handlade kokosolja stödjer vi inte bara försörjningen för ösamhällen utan även deras kulturer, deras skogar och rev.


Förvaring: Tvålen håller längre om den förvaras på en tvålkopp och får torka i mellanåt.

Innehåll/INCI: Förtvålad Ekologisk Extra Virgin Fairtrade Kokosolja (Sodium Cocoate), förtvålad Virgin Sheasmör (Butyrospermum parkii), förtvålad ekologisk Ricinolja (Ricinis communis).

AKAMUTI säljer bara naturliga och ekologiska varor. Det betyder inga kemikalier, konserveringsmedel eller tillsatser. Det betyder också sökande efter så många etiska och rättvist tillverkade ingredienser som möjligt eftersom de tror starkt på ansvar och hållbarhet. De gör allt för att handla ingredienser direkt från producenten så att en hållbar handel kan öka livskvaliteten och säkra överlevnaden hos små byar runt om i världen. Varje produkt är handgjord.

Se fler varor

Roskräm från Akamuti /  Replenishing Rose Face Cream
Helt naturlig dryg, tjock dagkräm för ansiktet packad med underbara ingredienser så...
279 kr
Ekologisk kallpressad Kokosolja från Akamuti
Denna kokosolja luktar helt underbart. 100% naturlig och kallpressad, den har en ren vit färg...
129 kr
Nattkräm från Akamuti / Olive & Avocado Night Cream
Helt naturlig dryg, tjock nattkräm för ansiktet baserad på hasselnötsolja, ol...
169 kr
Exotic Spice Roll On från Akamuti
Roll on "parfym" gjord av aprikoskärnolja och eteriska oljor. Inget annat. Rolla lite på...
89 kr