Akamuti Oliv/Shea Tvål
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Akamuti Oliv/Shea Tvål i gruppen Kroppsvård / Tvål & Skrubb / Fasta handgjorda tvålar hos ClearLife.se (20756)
Akamuti Oliv/Shea Tvål
Akamuti Oliv/Shea Tvål

Akamuti Oliv/Shea Tvål

79 kr
En ren och enkel tvål som är idealiskt för torr och känslig hud. Tvålen är baserad på generösa mängder av ekologisk olivolja, ekologiskt sheasmör och ekologisk kokosolja. Inget doft tillsatt. 100 grams fast tvål.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
20756
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Organic Shea Butter and Olive Soap


Denna enkla men härliga tvål är idealiskt för den mest känsliga hud som tex torr hud, röd hud, kliande hud, eksemhud och problemhud etc. Självklart går det fint att använda på nomal hud också. Tvålen är baserad på generösa mängder av ekologisk olivolja, ekologiskt sheasmör, ekologisk kokosolja och lite vatten, inget annat, samt har ingen doft tillsatt.

Den ekologiska kokosoljan kommer från familjejordbruk från indonesiska öar i hela Stilla havet. Där arbetar enskilda familjer tillsammans för att samla in och bearbeta små mängder av kokosnötter på en daglig basis. Kokosproduktionen bildar en central roll i livet för dessa kustsamhällen, av vilka många är nu hotade. Genom att köpa denna rättvis handlade kokosolja stödjer vi inte bara försörjningen för ösamhällen utan även deras kulturer, deras skogar och rev.


Förvaring: Tvålen håller längre om den förvaras på en tvålkopp och får torka i mellanåt.

Innehåll/INCI: Källvatten (Aqua), förtvålad ekologisk Extra Virgin Olivolja (sodium oleate), förtvålad ekologisk Kokosolja (Sodium Cocoate), ekologiskt Sheasmör (Butyrospermum parkii).

AKAMUTI säljer bara naturliga och ekologiska varor. Det betyder inga kemikalier, konserveringsmedel eller tillsatser. Det betyder också sökande efter så många etiska och rättvist tillverkade ingredienser som möjligt eftersom de tror starkt på ansvar och hållbarhet. De gör allt för att handla ingredienser direkt från producenten så att en hållbar handel kan öka livskvaliteten och säkra överlevnaden hos små byar runt om i världen. Varje produkt är handgjord.

Se fler varor

Läppbalsam Citrus från Akamuti
Ett härligt, närande och mjukgörande läppbalsam, bra för allas läppa...
69 kr
Nattkräm från Akamuti / Olive & Avocado Night Cream
Helt naturlig dryg, tjock nattkräm för ansiktet baserad på hasselnötsolja, ol...
169 kr
Ekologisk kallpressad Jojobaolja från Akamuti
Jojobaolja är en lugnande och mjukgörande olja som skyddar naturligt för både ...
189 kr
Kroppskräm från Akamuti Island Flower
Denna härliga och helt naturliga kroppskräm gör huden silkesmjuk med mandelolja, ap...
169 kr