Aleppotvål Rosenvatten
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Aleppotvål Rosenvatten i gruppen Kroppsvård / Tvål & Skrubb / Fasta handgjorda tvålar hos ClearLife.se (20661)
Aleppotvål Rosenvatten

Aleppotvål Rosenvatten

45 kr
Denna aleppotvål består av 91% olivolja, 4% lagerbärsolja och 4% eterisk olja. Tvålen kan användas dagligen till händer och kropp samt passar för hårtvätt. Passar som tvål till alla hudtyper. Helt naturlig, nedbrytbar tvål utan tensider, sulfater och doftämnen. Doftar av ros. Genom att köpa en aleppotvål stödjer du syriska företag. Ca 100 grams fyrkantig tvål.

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
20661
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Aleppo tvål med 4% lagerbärsolja


Aleppotvål kallas även för olivtvål eller lagertvål. De är tillverkade enligt den traditionella Aleppo metoden som sträcker sig långt tillbaka i tiden. Tvålen är handgjord och innehåller enbart naturliga ingredienser. Historien om olivtvål går tillbaka mer än tusen år, till den syriska staden Aleppo. Det är ursprunget till de fasta handgjorda tvålar som används i dag över hela världen.


Aleppo tvålens bas består av olivolja som återfuktar och ger näring utan att torka ut eller irritera och lagerbärsolja som är rik på essentiella fettsyror som är väldigt mild och vårdande för huden. Därför är den lämplig för rengöring och vård av alla hudtyper, även mogen och känslig hud. Lagerbladsolja har antiseptiska effekter som kan hjälpa mot problem hy och problem i hårbotten.


Användning: Tvålen går fint att använda till kroppen, till ansiktet och som hårtvätt. Gör din hud och ditt hår mjukt och lent. Efter schamponering kan du använda äppelcidervinäger skölj eller ett naturligt balsam. Går även bra att använda till att handtvätta kläder. Tvålen kan hjälpa mot eksem, håravfall samt akne. Eftersom inga konstgjorda tillsatser används och den viktigaste ingrediensen av tvålen är olivolja, är den lämplig även för känslig hy. Obs: låt tvålen torka på tvålfat efter användning. 


Aleppotvålen är en helt naturlig, nedbrytbar tvål utan tensider, sulfater, doftämnen, petroleum-baserade ingredienser, konserveringsmedel, animaliska fetter eller syntetiska tillsatser. Dess huvudsakliga ingredienser är olivolja och lagerbladsolja.


Innehåll/INCI: 91% Olea europaea fruit oil (olivolja), 4% Laurus Nobilis (lagerbärssolja), 4% eterisk olja, Aqua (vatten), Sodium hydroxide* (natriumhydroxid*) *finns ej kvar i slutprodukten utan används för att tillverka tvålen. 100 gram. Vegan.


Leverantör: SYR Handel, Sverige.


Aleppo tvål görs i kittel och torkas sedan i två veckor i stora block. Dessa block skärs i bitar för hand och läggs för att torka i en pyramidform. Tvålarna tillverkas i den antika staden Aleppo - norr om Syrien utan några konstgjorda konserveringsmedel eller färgämnen. Dess slutliga färg kommer direkt från den andel av lagerbladsolja den innehåller. Syrianer har gjort denna tvål i mer än 2000 år. Aleppo tvål är en av de mest prestigefyllda tvålarna i världen och anses vara ursprunget till många moderna tvålar som: Marseille tvål, italienska tvålar och andra medelhavs tvålar.

Se fler varor

Aleppotvål med 32% Lagerolja
Denna kvalitetstvål består av 32% lagerbärsolja och 68% olivolja. Tvålen kan a...
99 kr
Aleppotvål Mynta
Denna aleppotvål består av 91% olivolja, 4% lagerbärsolja och 4% eterisk olja. Tv&#...
45 kr
Aleppotvål med 20% Lagerolja
Denna kvalitetstvål består av 20% lagerbärsolja och 80% olivolja. Tvålen ka...
69 kr
Nablus Traditionell Olivtvål
Traditionell Nablustvål är vit till färgen och tillverkas av extra fin ren olivolj...
45 kr