Algamar Raw Ekologisk Sea Spaghetti 100 g
79 kr
Namnet på denna bruna alg kommer från dess smala, långsträckta form. Sjö spaghetti är rik på fiber, har en hög järnhalt och en smak som påminner om bläckfisk. Den kan ätas både rå eller lagad och dess struktur och smak gör den till en mycket populär alg. 100 gram alger / ca 20 portioner.





Info | Lämna omdöme | Tipsa en vän | Dela |
Algamar Sea Spaghetti
Namnet på denna alg kommer från dess smala, långsträckta form. Sjö spaghetti är rik på fiber, har en hög järnhalt och en smak som påminner om bläckfisk. Den kan ätas både rå eller lagad och dess struktur och smak gör den till en av de mest populära Atlantiska havsgrönsakerna och kanske med den mest personlig.
Algamar´s alger växer vilda och skördas för hand i Atlantens renaste vatten och torkas vid låga temperaturer, <42 ° C, för att bevara det maximala näringsvärdet. Sjögräs är "biotillgänglig" för kroppen för användning i viktiga kroppsfunktioner. Sjögräs har visat sig hjälpa kroppen att eliminera gifter.
Användning: Rå: klipp i bitar, blötlägg i 30 minuter och lägg till sallad/grönsaker.
Lagad: kokt med andra grönsaker eller ångad 20-30 min, eller i ris, grytor, på pizza eller paj.
Ingredienser: Sea Spaghetti (Himanthalia). Algamar´s alger är vilda och skördas för hand i Atlantens renaste vatten och torkas vid låga temperaturer, <42 ° C, för att bevara det maximala näringsvärdet. 100 gram.
Ursprungsland: Norra Atlanten.
Näringsinnehåll per 100 gram:
Energi: 222 kcal
Fett: 1.4 g
Kolhydrater: 26.5 g
Varav sockerarter: 0.5 g
Fiber: 34.6
Protein: 8.5 g
Salt: 1.7 mg
Namnet på denna alg kommer från dess smala, långsträckta form. Sjö spaghetti är rik på fiber, har en hög järnhalt och en smak som påminner om bläckfisk. Den kan ätas både rå eller lagad och dess struktur och smak gör den till en av de mest populära Atlantiska havsgrönsakerna och kanske med den mest personlig.
Algamar´s alger växer vilda och skördas för hand i Atlantens renaste vatten och torkas vid låga temperaturer, <42 ° C, för att bevara det maximala näringsvärdet. Sjögräs är "biotillgänglig" för kroppen för användning i viktiga kroppsfunktioner. Sjögräs har visat sig hjälpa kroppen att eliminera gifter.
Användning: Rå: klipp i bitar, blötlägg i 30 minuter och lägg till sallad/grönsaker.
Lagad: kokt med andra grönsaker eller ångad 20-30 min, eller i ris, grytor, på pizza eller paj.
Ingredienser: Sea Spaghetti (Himanthalia). Algamar´s alger är vilda och skördas för hand i Atlantens renaste vatten och torkas vid låga temperaturer, <42 ° C, för att bevara det maximala näringsvärdet. 100 gram.
Ursprungsland: Norra Atlanten.
Näringsinnehåll per 100 gram:
Energi: 222 kcal
Fett: 1.4 g
Kolhydrater: 26.5 g
Varav sockerarter: 0.5 g
Fiber: 34.6
Protein: 8.5 g
Salt: 1.7 mg
Ursprungsland: Spanien.
Tillverkare: Algamar, Spanien.
Se fler varor
Nori är en av de mest kända algerna. I Spanien skördas den vild, vid lågvatten...
89 kr
Sea Vegetables är en blandning av tre stycken alger; dulse, wakame och nori, perfekt för...
129 kr
Denna stora, brun-grå alg växer på ett genomsnittligt djup på 12 meter. Den ...
79 kr