Angel Juicer 8500S
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Angel Juicer 8500S
Angel Juicer 8500S
Angel Juicer 8500S

Angel Juicer 8500S

16995 kr
Angel Juicer är marknadens absolut bästa och lyxigaste samt mest lättrengjorda juicemaskin. Angel Juicer pressar juice från grönsaker och frukter samt oljor eller krämer av nötter och frön. Angel har en unik konstruktion som är gjord helt i rostfritt stål, bestående av en motorenhet med två valsar. Gör din egna kallpressade, näringsrika juice hemma. Märk: denna vara har beställningstid på 14-21 dagar.
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
S-10057
Info Omdöme Tipsa en vän Dela
Angel juicer 8500S /Angelia 8500S

Angel Juicer är marknadens lyxigaste och mest lättrengjorda juicemaskin enligt oss. Den utnyttjar råvarorna till max och kan verkligen juica vetegräs. Man kan säga att Angel Juicer är juicemaskinernas Tesla. Oavsett vilken slags frukt, grönsaker, örter eller vetegräs du använder så kan du vara säker på att Angel fixar det.

Även de mer ”svårhanterliga” produkterna som sallad, groddar och skott juicas utan problem. Allt ifrån granatäpple och selleri till groddar och vetegräs. Med denna juicer är det lätt att njuta av egen hälosam, kallpressad juice hemma.

Angel har en unik konstruktion som är gjord helt i rostfritt stål, bestående av en motorenhet med två valsar, som roterar med ett tryck mellan valsarna motsvarande tre hästkrafters styrka i 82 varv per minut. En hastighet som ger mindre oxidering och gör att alla enzymer och näringsämnen i juicen bevaras bättre.

Juicemetoden är tuggande (masticating) med dubbelvalsar (twin-gear) som kallpressar juicen.
Angel Juicers var de absolut första som använde sig av den avancerade dual-gear teknologin med två valsar. Dessa tar fatt i varandra och fungerar i två steg. I första steget mals råvarorna grovt och i andra steget ´tuggar´ maskinen bokstavligt talat igenom frukt, örter och grönsaker. Angel kallar teknologin för ´Shattering Helical Gear´ och resultatet medför den bästa utnyttjningen av råvarorna. Angel Juicer finns i 3 modeller:
Angel Juicer 5500, 7500 och 8500 S.

Vilken ska man välja?

Angel Juicer 7500 och Angel Juicer 8500 S är identiska förutom materialet i valsarna, presshuset och skyddet som täcker valsarna. Det är dessa komponenter som kommer i kontakt med råvarorna och juicen.

I 7500-modellen är dessa delar tillverkade av rostfritt stål SUS 304 (kallas i folkmun ofta enligt den gamla benämningen 18/8, 18% Krom och 8% Nickel. Detta är det stål som är standard i alla våra diskbänkar. I 8500 S-modellen är delarna tillverkade i rostfritt stål SUS 316 som är tåligare mot korrosion. Båda är dock mycket tåliga.

Modellen 5500 är identisk med 7500 modellen förutom att den inte har någon automatisk "reverse"=back. Detta är en nackdel för att det blir mycket lättare att köra fast med t ex för mycket grönsaker, frukt, frön eller nötter i maskinen eftersom den inte automatiskt backar utan då istället kan köra fast hårdare. Har man istället någon av modellerna 7500 eller 8500 S så slås backen på automatiskt när man kör fast och då lossnar det som fastnat, och man kan köra vidare.

Fläkten går hela tiden när strömbrytaren är påslagen i 5500-modellen, medans den i 7500 och 8500S enbart går när valsarna snurrar samt stänger automatiskt av sig en stund efter att man kört klart när motorn kallnat tillräckligt.

Enligt företaget Angel säljer de mest av 7500 modellen. Mikael Boström hos oss har en Angel Juicer 7500 hemma sedan flera år och den fungerar utmärkt. Det är också vår bedömning att stålkvaliteten SUS 304 är tillräcklig för hemmabruk och således rekommenderar vi 7500-modellen.

Rengöring: De är alla enkla att ta isär och lätta att rengöra.

Maskindisk: Allt kan maskindiskas förutom plastskålarna, nedstötarstaven av trä, silikonpackningen och motordelen. OBS! Plastskålarna ska diskas förhand.  

Angel Juicer maskinen levereras med 1 rengöringsborste, 1 rengöringsskrapa, juicebehållare och fruktköttsbehållare samt 1 ”tamper” i trä. Se bild under maskinen. Silikonpackningarna slits vid användning och man kan därför med fördel beställa några extra. Så kan man med jämna mellanrum byta ut dem så att kopplingen mellan ”huset” och kvarnsystemet håller tätt. Dessa packningar hittar du här.

Specifikation:
Juicemetod:
tuggande (masticating) med dubbelvalsar (twin-gear) som kallpressar juicen.
Vikt: 12 kg
Effekt: 150 W
Spänning: 230 V, 50 Hz
Termostat: ja
Mått: 51,4 cm x 19,1 cm x 27 cm.
Valshastighet: 82 varv per minut.
Garanti: 5 år på motorn, 3 år på övriga delar - gäller privat bruk.
Knappar: Vattensäker knapp - On, Off, Reverse.
Effekt på press: motsvarande 3 hästkrafter.
Förpackningsstorlek: längd 55 cm, bredd 26 cm, höjd 37 cm.

Tillverkare: Angel Juicer, Korea.SparaSpara

Se fler varor

Nedstötarstav i trä för Angel Juicer
Nedstötarstav i trä. 1 styck.
159 kr
Nedstötarstav med silikonring i trä för Angel Juicer
Nedstötarstav i trä med silikon ring till Angel Juicer.

219 kr
Angel Juicer 7500
Angel Juicer är marknadens absolut bästa och lyxigaste samt mest lättrengjorda juic...
13995 kr
Angel Juicer 5500
Angel Juicer är marknadens absolut bästa och lyxigaste samt mest lättrengjorda juic...
12995 kr