Neem Mineral ansiktsmask från Akamuti
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Neem Mineral ansiktsmask från Akamuti i gruppen Ansiktsvård / Rengöring hos ClearLife.se (20588)
Neem Mineral ansiktsmask från Akamuti

Neem Mineral ansiktsmask från Akamuti

129 kr
Neem Mineral ansiktsmask är en formula tillverkad av grön lera, neem pulver och amla pulver som passar problemhy och blandhy med tendens till fetare hy. Man mixar snabbt ihop pulvret med vatten själv för en välgörande ansiktsmask. De ayurvediska örterna renar huden samtidigt som de ger hälsa och lyster. 100 gram pulver i burk. GÅR UT 1 SEPTEMBER.

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Artnr:
20588
Info Omdöme Tipsa en vän Dela

Neem Mineral Mask för ansiktet


Denna formula med grön lera, neem pulver och amla pulver passar problemhy och blandhy med tendens till fetare hy. De ayurvediska örterna renar huden samtidigt som de ger hälsa och lyster.

Dosering: Ta 1/2 tesked Neem mineral mask och lägg till tillräckligt med vatten så det blir en slät smet. Blanda tills det blir en krämig lermask (gör bara så mycket som du behöver varje gång).

Hudtyp: Blandhy, problemhy och fet hy med tendens till akne.

Användning: Applicera din lermask på rent ansikte. Låt masken vara tills leran börjar torka i ansiktet eller du börjar känna värme - efter ca 5-10 minuter. Tänk på att om du lämnar en ler mask för länge blir effekten motsatt, det räcker med 5-10 min max. Tvätta av med vatten. Smörj in ansiktet med din favorit kräm eller olja.

Observera: Det inte ovanligt efter applicering av din första lermask att huden blir varm och rodnar. Detta är goda nyheter eftersom det betyder att leran gjort sitt jobb med att dra ut orenheter från huden. Denna effekt kommer att minska och försvinna helt ju mer du använder masken.

Tips! Går att blanda med med Tea Tree ansiktsvatten för att skapa en maxad blandning som motverkar orenheter.

Innehåll/INCI: Soltorkad grön lera (kaolin), Neem pulver (Azadirachta indica) och Amla Pulver (Emblica officnalis). Vegan. Förvara borta från solljus.


AKAMUTI säljer bara naturliga och ekologiska varor. Det betyder inga kemikalier, konserveringsmedel eller tillsatser. Det betyder också sökande efter så många etiska och rättvist tillverkade ingredienser som möjligt eftersom de tror starkt på ansvar och hållbarhet. De gör allt för att handla ingredienser direkt från producenten så att en hållbar handel kan öka livskvaliteten och säkra överlevnaden hos små byar runt om i världen. Varje produkt är handgjord.

 

Se fler varor

Ekologisk kallpressad Nyponfröolja från Akamuti
Nyponrosfröolja är en mycket näringsrik olja som ger lyster till torr hud, motverka...
299 kr
Ekologisk kallpressad Kokosolja från Akamuti
Denna kokosolja luktar helt underbart. 100% naturlig och kallpressad, den har en ren vit färg...
129 kr
Kamomill Ansiktsvatten från Akamuti
Ett blomdestillat från ekologiska romerska kamomill blommor. Blomvattnet har en behaglig, up...
139 kr
Trollhassel Ansiktsvatten från Akamuti
Rent destillerad ekologisk trollhasselvatten är känd för sin sammandragande effekt....
139 kr