Astragalus från Dragon Herbs
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Astragalus från Dragon Herbs i gruppen Naturliga Kosttillskott / Luftvägar/Hals/Näsa hos ClearLife.se (10193)
Astragalus från Dragon Herbs
Astragalus från Dragon Herbs
Astragalus från Dragon Herbs

Astragalus från Dragon Herbs

329 kr
Dragon Herbs premium Astragalusrötter odlas ekologiskt i en avlägsen, icke-förorenad landsbygdsdal i norra Kina där den har odlats i minst 1500 år och betraktas som en premium Di Dao källa för Astragalusrot. Dragon Herbs Astragalusextrakt innehåller saponiner (astragalosider) och polysackarider. 100 kapslar.

SparaSparaSpara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10193
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Astragalus

Dragon Herbs premium Astragalusrötter odlas ekologiskt i en avlägsen, icke-förorenad landsbygdsdal i norra Kina där den har odlats i minst 1500 år och betraktas som en premium Di Dao källa för Astragalusrot.

År 1996 åkte Ron och Yanlin Teeguarden till Kina för att specifikt hitta den bästa Astragalusroten som Kina har att erbjuda, och med ledning av professor Wang Zhengtao (chefredaktör för den kinesiska farmakopén), fann dom denna.

Dragon Herbs Astragalusextrakt innehåller ett komplett utbud av Astragalus saponiner (astragalosider) och polysackarider, såväl som alla andra beståndsdelar från Astragalusroten. Astragalus är en adaptogen och en potent "energi-tonic" och "blod-tonic" enligt kinesisk medicin.

Dosering vuxna: Ta 3 kapslar, 1-2 ggr per dag. Räcker i 16 dagar vid 6 kapslar om dagen - 33 dagar vid 3 kapslar om dagen.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.


Innehåll: 100 kapslar med 425 mg mald Astragalusrotsextrakt i varje.

Ingredienser: Ekologiskt odlad Astragalusrotextrakt i vegetabiliska kapslar*, rispulver, bambuextraktpulver och kalciumstearat. *vegetabiliska kapslar gjorda av vattenlöslig polysackarid som framställs genom fermentering. Vegan, utan konserveringsmedel och stärkelse. Framtagen enligt ”Di Tao” principen. En sådan ört är en premium ört för att den produceras på specifika geografiska områden och är från en äkta källa.


Traditionell Funktion inom Kinesisk Medicin:
Tonifierar Qi* och bygger blod, "värmer" kroppen, adaptogen.

*Inom traditionell kinesisk medicin (TCM) talar man om "De 3 Skatterna" som centrala begrepp för vårt välbefinnande - ett långt och lyckligt liv.


Ursprungsland:
Kina


Tillverkare:
Dragon Herbs, USA.

De 3 Skatterna är:
Jing - vår ursprungliga energi.
Qi - energin som cirkulerar och används i det dagliga livet.
Shen - vår själ eller "visdomssinne".

När dessa tre är starka och i harmoni sägs människan befinna sig i "hälsa bortom fara" och vara på god väg att leva ett långt, vist och lyckligt liv. Detta är grunden, enligt Taoisterna, för att kunna uttrycka vår fulla potential som människa.

Ett sätt att se på det är att likna vårt varande vid ett stearinljus;

Jing är själva stearinet - grundenergin som ger näring till de andra två.
Qi är veken - det som gör det möjligt för ljuset att brinna.
Shen är själva ljuset eller elden; det som lyser upp, sprider ljus och värme runtomkring sig samt hur starkt det brinner.


Vad är en Adaptogen?

Adaptogener är örter/växter som verkar för att öka kroppens förmåga att anpassa sig till olika former av fysisk, psykisk, kemisk eller biologisk stress och föränderliga situationer. Adaptogener bidrar till att skapa ett tillstånd av balans i kroppen och gör kroppen mer anpassningsbar. De ger helt enkelt styrka, uthållighet och skyddar mot stress. SparaSparaSpara

Se fler varor

Cordyceps 8:1 från Dragon Herbs
Dragon Herbs har studerat odling av Cordyceps i över tjugo år och har skapat en hö...
439 kr
Heaven Mountain - Soltorkade Gojibär från Dragon Herbs
Heaven Mountain, är ett enormt berg i Centralasien, och är källan till världen...
169 kr
Tao in a Bottle från Dragon Herbs
Tao in a Bottle är ett kosttillskott med aminosyran L-teanin som finns naturligt i grönt...
369 kr
Goji & Schizandra 8:1 från Dragon Herbs
Denna tinktur utvinns från den allra finaste, vilda Schisandran från Changbai Mountain...
319 kr