Attitude Miljövänlig Köksrengöring
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Attitude Miljövänlig Köksrengöring i gruppen Hus & Hem / Ekologiska Städprodukter hos ClearLife.se (40568)
Attitude Miljövänlig Köksrengöring

Attitude Miljövänlig Köksrengöring

59 kr
Biologiskt nedbrytbar rengöring i sprayform för köket med doft av citrus. Attitudes produkter är växtbaserade och innehåller inte fosfater, carcinogener, blekmedel, sulfater, färgämnen, parabener, SLS eller syntetisk doft. Alla produkter är ekologiskt certifierade av EcoLogo. De innehåller inga animaliska tillsatser och är inte testade på djur. 475 ml sprayflaska.

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
40568
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Miljövänlig Köksspray


Naturlig spray som löser upp fettet i köket, tillverkad av ingredienser du inte behöver oroa dig över som är säkra för hela familjen. Sprayen är växt- och mineralbaserad med en uppfriskande och ren citrusdoft som är helt säker att använda på alla matberedningsytor.


Användning: Köksrengöring är särskilt utformad för att ta bort fett och smuts i köket. Spraya rengöringsmedlet på ytan och torka med en mjuk trasa.

Ingredienser/INCI: Aqua (solvent), Caprylyl glucoside (surfactant), Myristyl glucoside (surfactant), Lauryl glucoside (surfactant), Alcohol (solvent), Terpineol (citrus – natural fragrance), Decanal (citrus – natural fragrance), Allyl heptanoate (sweet fruit – natural fragrance). Flaskan kan sopsorteras som plast.


Attitudes produkter är växtbaserade, biologiskt nedbrytbara och innehåller inte ammoniak, fosfater, blekmedel, sulfater, färgämnen, carcinogener, petrokemiska derivater, parabener, SLS eller syntetisk doft. Dofterna kommer från eteriska oljor. De har fokus på att minimera miljöpåverkan i produkterna så att de är så biologiskt nedbrytbara som möjligt; de är producerade efter OECD normerna.


Alla produkter är ekologiskt certifierade av EcoLogo, Kanadas mest respekterade miljöstandard certifiering. De innehåller inga animaliska tillsatser och är inte testade på djur. Alla städprodukterna är veganvänliga.  Attitudes produkter är också koldioxidneutraliserade genom att företaget vidtar omfattande steg för att minimera den egna miljöpåverkan i produktion, förpackning och transport och dessutom planterar de träd.


Tillverkare: Bio Spectra, Kanada.


SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

Se fler varor

Attitude Miljövänligt Flytande Tvättmedel Citrus Zest
Biologiskt nedbrytbart tvättmedel med härlig doft av citrus. Skonsam både mot dina...
149 kr
Attitude Miljövänlig Fönster & Spegelputs Citrus Zest
Nu kan du putsa dina fönster med gott samvete. Biologiskt nedbrytbar fönsterputs med dof...
59 kr
Attitude Miljövänlig Universalspray Citrus Zest
Biologiskt nedbrytbar universalrengöring med doft av fräsch citron. Attitudes produkter ...
69 kr
Attitude Miljövänliga Maskindisktabletter
Biologiskt nedbrytbara diskmedelstabletter. Attitudes produkter är växtbaserade och inne...
99 kr