Attitude Miljövänliga Maskindisktabletter
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Attitude Miljövänliga Maskindisktabletter i gruppen Hus & Hem / Ekologiska Städprodukter hos ClearLife.se (40559)
Attitude Miljövänliga Maskindisktabletter

Attitude Miljövänliga Maskindisktabletter

99 kr
Biologiskt nedbrytbara diskmedelstabletter. Attitudes produkter är växtbaserade och innehåller inte fosfater, petrokemikalier, färgämnen och artificiella doftämnen. Alla produkter är ekologiskt certifierade av EcoLogo. De innehåller inga animaliska tillsatser och är inte testade på djur. 26 tabletter i små påsar (338 gram) i kartong.

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
40559
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Miljövänliga Maskindisktabletter 


Biologiskt nedbrytbara diskmedelstabletter utan carcinogener, petrokemikalier, fosfater, klor, färgämnen och artificiella doftämnen.


Användning:
Använd en tablett per disk utan att öppna påsen. Lägg tablett i diskmedelsfacket med torra händer. Förvaras torrt på en säker plats Märk: Förvaras oåtkomligt för barn.

Ingredienser/INCI: Sodium citrate, sodium carbonate, syrebaserat blekmedel  (sodium percarbonate), sodium silicate, vegetabiliska icke-joniska tensider, enzymer. Kartongen kan sopsorteras som papper.


Attitudes produkter är växtbaserade, biologiskt nedbrytbara och innehåller inte ammoniak, fosfater, blekmedel, sulfater, färgämnen, carcinogener, petrokemiska derivater, parabener, SLS eller syntetisk doft. Dofterna kommer från äkta eteriska oljor. De har fokus på att minimera miljöpåverkan i produkterna så att de är så biologiskt nedbrytbara som möjligt; de är producerade efter OECD normerna.


Alla produkter är ekologiskt certifierade av EcoLogo, Kanadas mest respekterade miljöstandard certifiering. De innehåller inga animaliska tillsatser och är inte testade på djur. Alla städprodukterna är veganvänliga.  Attitudes produkter är också koldioxidneutraliserade genom att företaget vidtar omfattande steg för att minimera den egna miljöpåverkan i produktion, förpackning och transport och dessutom planterar de träd.


Tillverkare: Bio Spectra, Kanada.


Se fler varor

Attitude Miljövänligt Diskmedel Wildflowers
Biologiskt nedbrytbart diskmedel med härlig doft. Skonsam både mot dina händer och...
49 kr
Attitude Miljövänligt Diskmedel Citrus Zest
Biologiskt nedbrytbart diskmedel. Skonsam både mot dina händer och miljön. Attitud...
49 kr