Liposomal Glutation
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Aurora Mega-Liposomal Glutation i gruppen Naturliga Kosttillskott / Medical Medium  hos ClearLife.se (10324)
Aurora Mega-Liposomal Glutation

Aurora Mega-Liposomal Glutation

649 kr
Glutation är en kroppseget kraftfull antioxidant som skyddar cellerna och spelar stor roll i kroppens avgiftningssystem. Mega-Liposomal Glutation är ett unikt kosttillskott i vätskeform. Varje dos består av miljontals mikroskopiska bubblor (liposomer) fyllda med gluation som omges av skyddande fosfolipider. Fosfolipider kapslar in ämnet för att undgå matsmältningsprocessen oskadd. 480 ml vätska i flaska. Vid rekommenderad dosering om 15 ml per dag (doseringskopp medföljer) räcker innehållet i 30 dagar.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10324
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Aurora Mega-Liposomal Glutation


Glutation
är en kroppseget (dvs kroppen bildar det själv - men glutationsnivåerna i kroppen avtar med ålder) kraftfull antioxidant som skyddar cellerna och spelar stor roll i kroppens avgiftningssystem. Levern utgör den största reservoaren av glutation, som är av största vikt vid leverns avgiftningsfuktioner fas I och fas II.

Kroppen använder även glutation som stöd i produktionen av vita blodkroppar. Det är därför en mycket viktig komponent för immunförsvaret. Glutation består av tre aminosyror.


Varför Liposomal Gluation?

  • Liposomalt Glutation har näringsämnet inkapslat i mikroskopiska bubblor av fosfolipider för bättre upptag, effektiv transport genom tarmväggen och snabb leverans till cellen.
  • Aurora har en unik patentskyddad flerstegsprocess för att producera en högkvalitetsprodukter med liposomalt Glutation under strikt kvalitetskontroll.
  • Konventionella tillskott med glutation kan ha dåligt upptag, men denna form av glutation tas upp mycket väl.


Dosering vuxna:
15 ml per dag - ger 750 mg Gluation. Doseringskopp medföljer. Öppnad flaska ska förvaras i kylskåp.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.

Näringsinnehåll per dos:
Kalorier 30
Totalt fett 3 gram
Glutation 750 mg
Fosfatidylkolin 1,2 gram

Ingredienser:
Destillerat vatten, glutation, fosfolipider (utvunnet ur sojalecitin), aromämne (naturlig apelsinsmak), sötningsmedel (steviolglykosider), konserveringsmedel (kaliumsorbat) surhetsreglerande medel (naturlig citronsyra från frukt).

Innehåll: 480 ml Glutation i flytande form. Räcker till 30 doser.

Förvaring: Öppnad flaska ska förvaras i kylskåp och bör förbrukas inom 45 dagar.

Tillverkare: Aurora Nutrascience, USA.

Se fler varor

Aurora Mega-Liposomal C-vitamin
Mega-Liposomal C-vitamin är en unik vitamin i vätskeform. Varje dos består av milj...
489 kr