Ayurvediska Växtrökelser Discovery
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Ayurvediska Växtrökelser Discovery i gruppen Hus & Hem / Naturliga Rökelser  hos ClearLife.se (80025)
Ayurvediska Växtrökelser Discovery

Ayurvediska Växtrökelser Discovery

59 kr
Ayurvediska naturliga rökelser gjorda av blandningar av växter som enligt traditionerna har effekt på våra chakran. Detta är välgörande sammansättningar för både kropp och själ. 16 stickor (2 stickor av varje sort) som brinner i 25 min i ett runt paket.
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
80025
Info Omdöme Tipsa en vän Dela

Ayurvediska Naturliga Rökelser - Discovery


Ayurvediska rökelser gjorda av blandningar av växter som enligt traditionerna har effekt på olika chakran.


Detta paket innehåller 2 stickor av varje sort.


  • Joy - stärkande blandning : Ayurvedisk rökelse gjord av blandningar av växter som enligt traditionerna har effekt på Baschakrat (Mulhadara). Rekommenderad mot depression och svaghet.Jordelement. Rött cederträ, patchouli och Indisk blomma.
  • Harmony - harmoniserande blandning: Ayurvedisk rökelse gjord av blandningar av växter som enligt traditionerna har effekt på Bukchakrat (Svadisthana). Rekommenderad i ayurvedisk medicin för smärtsamma menstruationer och reglering av bukspottskörtelns aktivitet.
    Vattenelement. Jasmin, vetivert, växtpulver av hemidesmus indicus, saraca indica, asparagus racemosus.
  • Energy - värmande och dynamisk blandning. Ayurvedisk rökelse gjord av blandningar av växter som enligt traditionerna har effekt på tredje chakrat/solar plexus (Manipura). Rekommenderad i ayurvedisk medicin för att motverka trötthet och oro. Eldelement. Henna, Patchouli och Nardusört.
  • Love - lugnande blandning: Ayurvedisk rökelse gjord av blandningar av växter som enligt traditionerna har effekt på Hjärtchakrat (Anahata). Rekommenderad i ayurvedisk medicin för behandling av hudirritationer och eksem. Luftelelment. Ros, Kamfer, Frankinsense och Myrra.
  • Purity - renande blandning: Halschakra (Vishudda). Rekommenderad för andningssvårigheter och problem med slembildning. Luftelement. Michelia chapaka blomma och ocimum sanctum.
  • Intuition - balanserande blandning: Ayurvedisk rökelse gjord av blandningar av växter som enligt traditionerna har effekt på Det trejde ögat (Ajna). Uppfattas att fylla pannans chakra med energi. Underlättar för koncentration - Inre uppvaknande. Baserad på indiska blommor och cederträ. 
  • Peace - avslappnande blandning: Ayurvedisk rökelse gjord av blandningar av växter som enligt traditionerna har effekt på Det Kronchakra (Sahasrara). Används till meditation och yoga. Speciellt användbart vid stress, insomnia, irritationer, rädsla och aggressivitet. Rent medvetande. Cederträ, kalmus, nardusört och indiska blommor.

Tillverkare: Aromandise, Frankrike


Aromandise använder aldrig hälsofarliga ämnen och produkterna är tillverkade i enlighet med IFRAs (International Fragrance Association) standarder. De använder återvinningsbara förpackningar och arbetar med att minska onödig packning av produkterna. De använder absolut inte ingredienser som kommer från utrotningshotade växtarter eller som utrotningshotade djur är i behov av. Det förekommer inga som helst djurförsök. Produktionen utförs på ett sådant sätt som belastar miljön minimalt, exempelvis så planteras två nya träd när ett träd huggs ner. De är måna om rättvis handel och etik. De samarbetar med leverantörer i utvecklingsländer med hänsyn till rättvis handel och socialpolitik.

Se fler varor

Feng Shui Växtrökelser Ros
Naturliga Feng Shui rökelser, med subtila dofter, som bidrar till harmoni av "Chi" enligt Fen...
59 kr
Japansk Rökelse Harmoni/Forest of Flowers
Fina naturliga och eleganta japanska rökelser. Harmoni är en varm, välkomnande doft...
109 kr
Feng Shui Rökelsehållare
Spiralformad rökelsehållare för våra fina Feng Shui rökelser från...
109 kr
Feng Shui Växtrökelser Patchouli
Naturliga Feng Shui rökelser, med subtila dofter, som bidrar till harmoni av "Chi" enligt Fen...
59 kr