Bourbon Vaniljextrakt 50 ml
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Bourbon Vaniljextrakt 50 ml i gruppen Raw Food & Superfood / Naturlig Smaksättning hos ClearLife.se (10678)
Bourbon Vaniljextrakt 50 ml

Bourbon Vaniljextrakt 50 ml

119 kr
Ekologiskt bourbon vaniljpextrakt är ett koncentrat av vanilj som är enkel att använda i matlagning med en fin smak av vanilj. Passar till desserter, bakverk, smoothies, i din hemmagjorda choklad, i grytan eller i allt du vill ha en naturlig vaniljsmak på. Smaken är mycket koncentrerad så lite räcker länge. 50 ml i glasflaska.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10678
Info Omdöme Tipsa en vän Dela

Ekologiskt vaniljextrakt från Bourbon vaniljstång

En av de vanligaste förekommande vaniljsorterna kommer från vaniljorkidéen från Madagaskar. Vaniljextrakt tillverkas genom att man låter ekologisk vaniljstång ligga och dra ur smak i alkohol under en viss tid. Extraktet är ett koncentrat där man har använt 200 gram ekologisk Bourbonvanilj per liter. Eftersom det är KRAV- märkt kan du vara säker på att de som jobbar med att ta fram pulvret har schyssta arbetsförhållanden.


Dosering: 1/4 - 1/2 tsk extrakt motsvarar ca 1 tsk vaniljsocker. Smaken är koncentrerad och smakrik så lite räcker länge. Passar till desserter, bakverk, smoothies, i din hemmagjorda choklad, på fruktsallad, på pannkakor, i mat. Förvara den mörkt och torrt.


Innehåll: 65 % vatten, 35 % ekologiskt alkohol koncentrat = 200 gram ekologisk Bourbon vanilj per 1 liter. Den innehåller inget socker, inga färgämnen, inga tillsatser eller konserveringsmedel.


Ursprungsland: Madagaskar.


Leverantör:
Khoisan, Sydafrika.

Se fler varor

Bourbon Vaniljpulver 10g
Äkta ekologiskt bourbon vaniljpulver gjord av malda vaniljstänger. Mycket fin smak av va...
99 kr