Camu Supreme
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Camu Supreme  i gruppen Naturliga Kosttillskott / Anti-Age hos ClearLife.se (40175)
Camu Supreme

Camu Supreme

359 kr

Camu Supreme består av det torkade och malda bäret Camu från busken Myrciaria dubia i Amazonas regnskog. Camu är ett litet bär som är mycket rikt på C-vitamin, anitoxidanter, mineraler och fytokemikalier. Använd i en smoothie, i yoghurt eller gör en liten shot för en härlig och naturlig energikick. Camu är en riktig C vitaminbomb med syrlig smak. 90 gram pulver / 30 doser.

SparaSpara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
40175
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Camu Supreme


Camu är ett litet rött bär som växer i Amazonas regnskogar. Lokalbefolkningen har gett detta bär smeknamnet "naturens eget vitamin piller". Camu är ett riktigt litet mirakelbär då det innehåller mer vitamin C än någon annan känd växt på jorden. Camu är i sin naturliga form lättupptaglig.

 

Förutom C-vitamin innehåller Camu naturligt betakaroten, stora mängder av antioxidanterna antocyaniner och bioflavonoider, kalcium, järn, niacin, fosfor, riboflavin, tiamin och aminosyrorna valin, leucin och serin. En jämförelse med apelsiner visar att Camu ger trettio gånger mer C-vitamin och tio gånger mer järn per viktenhet.

Ursprungsbefolkningarna i Amazonas använder traditionellt camu bär, de torkas för att sedan användas förebyggande och medicinalt under hela året. Det tar 4-5 år för camu busken att bära frukt. Den växande populariteten för denna vilda regnskogsfrukt bidrar till en hållbar utveckling i Amazonas flodområden. Genom att stödja försäljningen av dessa vildväxande frukter hjälper vi skogsinvånare att bibehålla sin traditionella livsstil och skydda deras skogar.

Dosering vuxna: 1 skopa per dag, kan ökas till 2-3 skopor per dag. 

Innehåll: 1 skopa ger 3 gram camu.

Användning: Perfekt som ett lyft för dina smoothies. Camu smakar någonting mellan ett surt bär och en syrlig citrusfrukt. Gör en enkel och uppfriskande camu drink med 8 dl vatten, 1 skopa camupulver och lite kokospalmsocker, honung eller stevia efter smak. För en extra kick blanda i lite propolis. Man kan börja med 1 skopa och öka upp till 2-3 skopor per dag. 


Tips:
Kombinera gärna med Omega 3 för optimalt stöd.


Innehåll burk:
Camu Camu (Myrciaria dubia). 90 gram pulver som ger 30 doser. Denna produkt innehåller bara en sak – camu camu pulver.


Förvaring: På torr, sval plats.


Tillverkare:
Supreme Nutrition.SparaSpara

Se fler varor

Melia Supreme / Neem
Melia Supreme är ett tillskott som består av torkadt pulveriserade blad från Neem...
319 kr
Tulsi Supreme
Tulsi Supreme består av torkad och pulveriserad Helig Basilika - Ocimum sanctum. Örten ...
339 kr