Chaga Mushroom Elixir Mix
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Chaga Mushroom Elixir Mix i gruppen Raw Food & Superfood / Adaptogener hos ClearLife.se (10089)
Chaga Mushroom Elixir Mix

Chaga Mushroom Elixir Mix

289 kr
Pulveriserade dubbel-extrakt av välgörande chaga och rysk rot i praktiska portionspåsar som är enkla att blanda ner i vatten, smoothies eller desserter. De är sockerfria, vegan och utan konserveringsmedel. Chaga är valet för den som söker antioxidanter. 20 stycken portions påsar à 3 gram med 1500 mg dubbel-extraherad chaga. Levereras i en kartong.

Spara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10089
Info Omdöme Tipsa en vän Dela

Four Sigmatic Chaga Mushroom Elixir Mix


Four Sigmatics instantpulver är pulveriserade extrakt av örter i praktiska portionspåsar som är enkla att blanda ner i vatten, smoothies, juicer och desserter. Alla instantpulver har genomgått noggrann varmvattens extrahering för att maximera näringsvärdet.

Chaga, som på svenska heter Sprängticka, är en s.k. trädsvamp som växer vilt i stora delar av norra hemisfären, oftast på björk. Ordet Chaga kommer svampens ryska namn (Czaga) som sägs härstamma från urspungbefolkningen runt Kama-floden i södra Ryssland.

Om Chaga:

Chaga är en adaptogen svamp av högsta rang som brukar kallas för ”Kungen av svampar". En av kroppens viktigaste antioxidanter är ett enzym som kallas för SOD (superoxiddismutas). Chaga innehåller högst andel SOD av alla kända livsmedel vilket är en förklaring till dess höga ORAC-värde (antioxidantvärde).

Chaga innehåller även naturligt vitaminer, mineraler, spårämnen, polysackarider, betulinsyra, melanin, fytonutrienter, ergosterol, betaglukaner, saponiner, steroler, triterpener, aminosyrakomplex.

Dosering:
Ta en påse Chaga och häll i hela i en kopp/glas med vatten eller direkt i din smoothie. Du kan dricka den i kallt eller varmt vatten. 1 påse per dag.

Kontraindikationer:


1. Chaga kan öka blödningsrisken hos personer som tar blodförtunnande mediciner.
2. Chaga kan höja risken för hypoglykemi hos diabetiker som tar insulin.


Ingredienser per portion:
Chaga (Inonotus obliquus) 1500 mg dubbel extraherad från Sibirien, Eleuthero (Rysk Rot / Siberian Ginseng) 750 mg, pepparmynta 500 mg och nypon 250 mg. Sockerfritt. Vegan. Inga konserveringsmedel.

Innehåll:
20 stycken portions påsar à 3 gram.

Näringsinnehåll per portion:
Kalorier 5
Kolhydrater 1 g
Protein 0 g
Fett 0 g
Salt 0 g


Ursprungsland:
Sibirien


Leverantör: Four Sigmatic, FinlandSpara

Se fler varor

Mushroom Hot Cacao Reishi
Pulveriserade dubbelextrakt av Reishi med kakao, kardemumma och kanel i praktiska portionspå...
149 kr
Mushroom Coffee Mix Cordyceps / Chaga
Chaga och cordyceps är två potenta ingredienser som höjer kaffet till nya niv&arin...
149 kr