CoQ10 & BioPQQ® med Shilajit från Global Healing Center
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

CoQ10 & BioPQQ® with Shilajit i gruppen Naturliga Kosttillskott / Vitaminer & Mineraler / Enskilda Vitaminer hos ClearLife.se (10986)
CoQ10 & BioPQQ® with Shilajit
CoQ10 & BioPQQ® with Shilajit

CoQ10 & BioPQQ® with Shilajit

719 kr
CoQ10 & BioPQQ® with Shilajit är ett avancerat kostillskott rikt på antioxidanter som är helt fritt från tillsatser. Den innehåller en unik blandning av Kaneka Q10® Ubiquinone, PrimaVie® ekologisk, renad Shilajit och BioPQQ (Pyrroloquinone Quinon disodiumsalt). Varje ingrediens är uttänkt och av högsta kvalité. Glasburk med 60 kapslar som räcker i 30 dagar.
Spara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10986
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

CoQ10 & BioPQQ® with Shilajit


CoQ10 & BioPQQ® with Shilajit är ett avancerat kostillskott rikt på antioxidanter som är helt fritt från tillsatser. Den innehåller en unik blandning av Kaneka Q10® Ubiquinone, PrimaVie® ekologisk, renad Shilajit och BioPQQ (Pyrroloquinone Quinon disodiumsalt).

D
osering vuxna: 1 kapsel 2 gånger per dag med mat.

Kontraindikationer: Personer med kroniskt hjärtsvikt, kronisk njur- eller leverproblem samt diabetes ska inte ta denna produkt.

Märk: Förvaras utom räckhåll för barn. Ej för barn, gravida eller ammande. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Om innehållet:

 • Q10 spelar en viktig roll för att bilda energi i cellernas kraftverk (mitokondrierna). Q10 finns i hög grad i de organ som förbrukar mycket energi, särskilt i hjärtat. Med stigande ålder sjunker nivåerna av Q10 i kroppen.
 • Shilajit är rikt på mineraler, speciellt humussyra och fulvosyra. På Sanskrit betyder Shilajit: "Erövrare av berg och förstörare av svaghet". Shilajit är rikt på växtbaserade organiska mineraler, antioxidanter, aminosyror och fytonäringsämnen. Shilajit är en "humus-substans"; humus kallas det naturliga material som skapas när jordens mikroorganismer komposterar organiskt material till element som är användbara för nya växter.
 • BioPQQ är en förkortning på Pyrroloquinoline quinone och är en kofaktor för enzymreaktioner. PQQ har en roll i produktionen av mitokondrier och är en potent antioxidant.


Näringsinnehåll per 1 kapsel: 
Coenzyme Q10 150 mg (Kaneka Q10® Ubiquinone)
Ekologisk Shilajit 85 mg (PrimaVie® ekologisk, renad Shilajit)
BioPQQ® 10 mg (Pyrroloquinoline Quinone disodiumsalt)


Ingredienser:
Kaneka Q10® Ubiquinone, PrimaVie® ekologisk, renad Shilajit, Pyrroloquinone Quinon disodiumsalt, vegetabilisk kapsel (cellulosa), ekologiskt acacia gummi, Nu-Flow ekologiskt risskal.

Tillverkare:
Global Healing Center, USA.

   Se fler varor

   Turmeric (Gurkmeja) Extrakt
   Turmeric är ett premium flytande örttextrakt. Det är en Spagyrex blandnin...
   299 kr
   Latero-Flora
   Latero-Flora är av den speciella stammen "Brevibacillus Laterosporus", som är en bakteri...
   279 kr
   Vegansafe Vitamin B-12 / B-12 Blend 29 ml
   Global Healing Centers B-12 innehåller två former av naturlig och 100% växtbasera...
   329 kr
   SunTrex Vegan D3
   Suntrex D3 erbjuder en vegan-vänlig flytande vitamin D3. Det framställs genom att utvinn...
   279 kr