CoQ10 & BioPQQ® med Shilajit från Global Healing Center
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

CoQ10 & BioPQQ® with Shilajit i gruppen Naturliga Kosttillskott / Vitaminer & Mineraler / Enskilda Vitaminer hos ClearLife.se (10986)
CoQ10 & BioPQQ® with Shilajit
CoQ10 & BioPQQ® with Shilajit

CoQ10 & BioPQQ® with Shilajit

769 kr
CoQ10 & BioPQQ® with Shilajit är ett avancerat kostillskott rikt på antioxidanter som är helt fritt från tillsatser. Den innehåller en unik blandning av Kaneka Q10® Ubiquinone, PrimaVie® ekologisk, renad Shilajit och BioPQQ (Pyrroloquinone Quinon disodiumsalt). Varje ingrediens är uttänkt och av högsta kvalité. Glasburk med 60 kapslar som räcker i 30 dagar.
Spara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10986
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

CoQ10 & BioPQQ® with Shilajit


CoQ10 & BioPQQ® with Shilajit är ett avancerat kostillskott rikt på antioxidanter som är helt fritt från tillsatser. Den innehåller en unik blandning av Kaneka Q10® Ubiquinone, PrimaVie® ekologisk, renad Shilajit och BioPQQ (Pyrroloquinone Quinon disodiumsalt).

D
osering vuxna: 1 kapsel 2 gånger per dag med mat.

Kontraindikationer: Personer med kroniskt hjärtsvikt, kronisk njur- eller leverproblem samt diabetes ska inte ta denna produkt.

Märk: Förvaras utom räckhåll för barn. Ej för barn, gravida eller ammande. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Om innehållet:

 • Q10 spelar en viktig roll för att bilda energi i cellernas kraftverk (mitokondrierna). Q10 finns i hög grad i de organ som förbrukar mycket energi, särskilt i hjärtat. Med stigande ålder sjunker nivåerna av Q10 i kroppen.
 • Shilajit är rikt på mineraler, speciellt humussyra och fulvosyra. På Sanskrit betyder Shilajit: "Erövrare av berg och förstörare av svaghet". Shilajit är rikt på växtbaserade organiska mineraler, antioxidanter, aminosyror och fytonäringsämnen. Shilajit är en "humus-substans"; humus kallas det naturliga material som skapas när jordens mikroorganismer komposterar organiskt material till element som är användbara för nya växter.
 • BioPQQ är en förkortning på Pyrroloquinoline quinone och är en kofaktor för enzymreaktioner. PQQ har en roll i produktionen av mitokondrier och är en potent antioxidant.


Näringsinnehåll per 1 kapsel: 
Coenzyme Q10 150 mg (Kaneka Q10® Ubiquinone)
Ekologisk Shilajit 85 mg (PrimaVie® ekologisk, renad Shilajit)
BioPQQ® 10 mg (Pyrroloquinoline Quinone disodiumsalt)


Ingredienser:
Kaneka Q10® Ubiquinone, PrimaVie® ekologisk, renad Shilajit, Pyrroloquinone Quinon disodiumsalt, vegetabilisk kapsel (cellulosa), ekologiskt acacia gummi, Nu-Flow ekologiskt risskal.

Tillverkare:
Global Healing Center, USA.

   Se fler varor

   Zeotrex / Zeoliter
   Zeotrex är ett vetenskapligt formulerat extrakt av som kombinerar zeoliter och specifika ekol...
   499 kr
   Tulsi / Helig Basilika
   Global Healing Center´s Tulsi, även kallad Helig Basilika är ett raw, ekologiskt &...
   279 kr
   Aloe Vera Fuzion
   Aloe Fuzion är en kraftfullt koncentrat av ekologisk och biotillgänglig aloe vera med en...
   329 kr
   Oxy-Powder
   Oxy-Powder är ett kosttillskott vid förstoppning och trög tarm. Det är en syre...
   549 kr