CoQ10 & BioPQQ® med Shilajit från Global Healing Center
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

CoQ10 & BioPQQ® with Shilajit i gruppen Naturliga Kosttillskott / Vitaminer & Mineraler / Enskilda Vitaminer hos ClearLife.se (10986)
CoQ10 & BioPQQ® with Shilajit
CoQ10 & BioPQQ® with Shilajit

CoQ10 & BioPQQ® with Shilajit

695 kr
CoQ10 & BioPQQ® with Shilajit är ett avancerat kostillskott rikt på antioxidanter som är helt fritt från tillsatser. Den innehåller en unik blandning av Kaneka Q10® Ubiquinone, PrimaVie® ekologisk, renad Shilajit och BioPQQ (Pyrroloquinone Quinon disodiumsalt). Varje ingrediens är uttänkt och av högsta kvalité. Glasburk med 60 kapslar som räcker i 30 dagar.
Spara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10986
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

CoQ10 & BioPQQ® with Shilajit


CoQ10 & BioPQQ® with Shilajit är ett avancerat kostillskott rikt på antioxidanter som är helt fritt från tillsatser. Den innehåller en unik blandning av Kaneka Q10® Ubiquinone, PrimaVie® ekologisk, renad Shilajit och BioPQQ (Pyrroloquinone Quinon disodiumsalt).

D
osering vuxna: 1 kapsel 2 gånger per dag med mat.

Kontraindikationer: Personer med kroniskt hjärtsvikt, kronisk njur- eller leverproblem samt diabetes ska inte ta denna produkt.

Märk: Förvaras utom räckhåll för barn. Ej för barn, gravida eller ammande. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Om innehållet:

 • Q10 spelar en viktig roll för att bilda energi i cellernas kraftverk (mitokondrierna). Q10 finns i hög grad i de organ som förbrukar mycket energi, särskilt i hjärtat. Med stigande ålder sjunker nivåerna av Q10 i kroppen.
 • Shilajit är rikt på mineraler, speciellt humussyra och fulvosyra. På Sanskrit betyder Shilajit: "Erövrare av berg och förstörare av svaghet". Shilajit är rikt på växtbaserade organiska mineraler, antioxidanter, aminosyror och fytonäringsämnen. Shilajit är en "humus-substans"; humus kallas det naturliga material som skapas när jordens mikroorganismer komposterar organiskt material till element som är användbara för nya växter.
 • BioPQQ är en förkortning på Pyrroloquinoline quinone och är en kofaktor för enzymreaktioner. PQQ har en roll i produktionen av mitokondrier och är en potent antioxidant.


Näringsinnehåll per 1 kapsel: 
Coenzyme Q10 150 mg (Kaneka Q10® Ubiquinone)
Ekologisk Shilajit 85 mg (PrimaVie® ekologisk, renad Shilajit)
BioPQQ® 10 mg (Pyrroloquinoline Quinone disodiumsalt)


Ingredienser:
Kaneka Q10® Ubiquinone, PrimaVie® ekologisk, renad Shilajit, Pyrroloquinone Quinon disodiumsalt, vegetabilisk kapsel (cellulosa), ekologiskt acacia gummi, Nu-Flow ekologiskt risskal.

Tillverkare:
Global Healing Center, USA.

   Se fler varor

   Oxy-Powder
   Oxy-Powder är ett kosttillskott vid förstoppning och trög tarm. Det är en syre...
   499 kr
   Cell Fuzion
   Cell Fuzion är ett avancerat kostillskott rikt på antioxidanter som är helt fritt ...
   1495 kr
   Stor kur från Global Healing Center
   Detta är en väldigt effektiv kur som är relativt enkel att utföra och mycket p...
   1149 kr
   Androtrex - för män
   Global Healing Center´s Androtrex är en ekologisk/vildskördad premium blandni...
   589 kr
   697 kr