Cordyceps Instant
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Cordyceps Instant i gruppen Naturliga Kosttillskott / Fitness & Träning hos ClearLife.se (10087)
Cordyceps Instant

Cordyceps Instant

269 kr
Four Sigmas instantpulver är pulveriserade extrakt av medicinsvampar i praktiska portionspåsar som är enkla att blanda ner i vatten, smoothies eller juicer. De är sockerfria, vegan och utan konserveringsmedel, sötade med steviolglykosider. 20 stycken portions påsar á 3 gram med 1500 mg dubbel extraherad CS-4 cordyceps per portion. Levereras i en kartong.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10087
Info Omdöme Tipsa en vän Dela

Instant Cordyceps


Four Sigmas instantpulver är pulveriserade extrakt av medicinsvampar i praktiska portionspåsar som är enkla att blanda ner i vatten, smoothies, juicer och desserter. Alla instantpulver har genomgått noggrann varmvattens extrahering för att maximera näringsvärdet.

Svampar har länge använts för sina hälsobringande egenskaper och innehåller koncentrerad näring. Produkterna är baserade på gammal kinesisk örtmedicin tillämpade för den moderna människan. Vild Cordyceps är en av de dyraste svamparna i världen. Detta är odlad Cordyceps.


Vad ger Cordyceps?

Cordyceps är omtyckt hos de som söker extra energi före sport/träning. Enligt kineserna innehåller Corpyceps både Yin och Yang energi.

Dosering vuxna: Ta en påse Cordyceps och häll i hela i en kopp/glas med vatten eller direkt i din smoothie. Du kan dricka den i kallt eller varmt vatten. 1 påse per dag.

Märk att lakritsrot ej ska överkonsumeras av de med högt blodtryck. Ska ej drickas vid feber.

Ingredienser per påse: 1500 mg dubbel extraherad CS-4 (vegan) Cordycepsextrakt, pepparmynta, nypon, 200 mg Ginseng, lakritsrot, sötningsmedel steviolglykosider. Vegan. Inga konserveringsmedel.

Innehåll: 20 stycken portionspåsar.

Näringsinnehåll per portion:
Kalorier 5
Kolhydrater 1 g
Protein 0 g
Fett 0 g
Salt 0 g


Ursprungsland: Kina


Leverantör: Four Sigma Foods, Finland


Se fler varor

Reishi Instant
Four Sigmas instantpulver är pulveriserade extrakt av medicinsvampar i praktiska portionsp...
269 kr