Dr Sannas Multi Cream med Svart Vinbärsolja
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Dr Sannas Multi Cream med Svart Vinbärsolja i gruppen Kroppsvård / För Hud & Händer / Krämer & Lotions hos ClearLife.se (20857)
Dr Sannas Multi Cream med Svart Vinbärsolja

Dr Sannas Multi Cream med Svart Vinbärsolja

249 kr
Dr Sannas multikräm gör din hud mjuk och smidig samtidigt som den återfuktar och ger ett skydd mot uttorkning. Ingredienserna innehåller olika fettsyror från ekologisk kokosolja, sheasmör, svartvinbärsolja och baobabolja samt probiotika som är en multifunktionell ingrediens som både är bra för huden och förhindrar bakterietillväxt i produkten. Multi Cream är doftfri så att även de känsligaste kan använda den. 100 ml i burk.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
20857
Info Omdöme Tipsa en vän Dela
Dr Sannas Multi Cream

Dr Sannas multikräm gör din hud mjuk och smidig samtidigt som den återfuktar och ger ett skydd mot uttorkning. Ingredienserna innehåller olika fettsyror från ekologisk kokosolja, sheasmör, tistelolja, svartvinbärsolja och baobabolja. Multi Cream är doftfri så att även de känsligaste kan använda den.

Probiotika är en multifunktionell ingrediens som både är bra för huden och förhindrar bakterietillväxt i produkten. Probiotika hjälper till att hålla en god bakterieflora på huden, den har också återfuktande och lugnade egenskaper på irriterad hud.

Kokosolja absorberas lätt av huden och har mjukgörande och återfuktande egenskaper. Kokosolja är rik på laurinsyra, kaprylsyra och kaprinsyra som är fettsyror som skyddar huden med sina naturligt antimikrobiella egenskaper. Kokosolja gör huden mjuk och smidig samtidigt som den har en nästan pärlemor skimrande effekt på huden.

Sheasmör innehåller höga halter av fytosteroler, tokoferoler och triterpener vilket gör sheasmör till en mycket effektiv mjukgörare och skyddar huden mot uttorkning samtidigt som sheasmör binder fukt till huden. Höga halter av fytosteroler, tokoferoler (E-vitamin) och triterpener (cinnamater) gör att sheasmöret är antioxidant och anti-inflammatoriskt.

Tistelolja innehåller en hög halt av linolsyra (omega-6) en torrare olja som går ned på djupet och främjar hudens elasticitet.

Svartvinbärsolja har en unik sammansättning av hudvårdande egenskaper. Gamma-linolensyra (GLA) är en aktiv omega-6-fettsyra som är väsentlig för en frisk hud. Det behövs för att bygga upp cellmembranens struktur och också för att producera eikosanoider, lokala hormoner som reglerar ett brett spektrum av biokemiska reaktioner i hudceller. Stearidonsyra (SDA) är omega-3-serien som motsvarar gamma-linolensyra (GLA). Balansen av omega-3 och omega-6 fettsyror är viktig för att hålla huden frisk. Svartvinbärsfröolja är en av de plantoljorna som innehåller omega-6 och omega-3-fettsyror i ett optimalt fysiologiskt förhållande.

Fraktionerad svensk rapsolja innehåller höga halter av E-vitamin (alpha-, delta- och gamma tocopheroler och phytosteroler) som har en lugnande effekt på huden.

Baobabolja är mycket rik på näringsämnen – den innehåller alla tre omega-fettsyror: omega 3, 6 och 9, samt några sällsynta fettsyror och en mängd vitaminer. Den innehåller vitaminerna A, D, E och K, liksom dihydrosterkelsyra, malvalinsyra, arakidsyra, linolsyra, oljesyra, palmitinsyra och stearinsyra. Baobabolja är ena av de främsta oljorna för att främja hudens elasticitet.

Användning: Multi Cream är speciellt framtagen för torr och känslig hud. Använd den dagligen eller som en intensivkur på torr narig hud som behöver extra skydd mot uttorkning. Dr Sannas Multi Cream kan även användas på barn då den är helt doftfri vilket betyder att den är fri från allergener och doftämnen.

Ingredienser/INCI: Aqua, (vatten), **Butyrospermum Parkii Butter, (sheasmör), **Cocos Nucifera Oil, (kokosolja), **Carthamus Tinctorius Seed Oil, **Glycerin, (växtbaserad palmoljefri fuktgivare), *Canola Oil, (fraktion av svensk rapsolja), *Cetearyl Olivate, (från italiensk olivolja, återfuktande egenskaper), *Sorbitan Olivate, (från italiensk olivolja, återfuktande egenskaper), **Adansonia Digitata Seed Oil, (Baobabolja), *Lactobacillus Ferment (fermenterad probiotika), **Ribes Nigrum Seed Oil, (svartvinbärsolja), *Cetyl Palmitate, (del av vax från olivolja som har mjukgörande egenskaper), *Sorbitan Palmitate, (del av vax från olivolja som har mjukgörande egenskaper), *Xylitylglucoside, (del av fuktgivare, utvinns ur bark), Sodium Dehydroacetate, (milt konserveringsmedel, saltmolekyl (Godkänd av Natrue, ECOCERT och Cosmos.), *Anhydroxylitol, (del av fuktgivare, utvinns ur bark, ökar cirkulationen), *Acacia Senegal Gum, (naturlig förtjockare, gör att krämen blir smidig att smörja på huden), *Xanthan Gum, (naturlig förtjockare, gör att krämen blir smidig), *Xylitol, (del av fuktgivare, utvinns ur bark, ökar cirkulationen, *Tocopherol, (E-vitamin, gör att oljorna inte oxiderar), *Malic Acid, (äppelsyra, håller PH-balansen i produkten),*Helianthus Annuus Seed Oil, (solrosolja), *Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (rosmarinsextrakt, del av svartvinbärsoljan). Veganvänlig.

Tillverkare: Dr Sannas, Sverige.

Se fler varor

Dr Sannas Hälsosåpa / Tvål för hela kroppen
Dr Sannas hälsosåpa är en naturlig tvål av förtvålad tallolja som...
99 kr
Dr Sannas Hand Cream med Probiotica
Dr Sannas Hand Cream är en skyddande och vårdande handkräm som mjukgör torra ...
179 kr
Dr Sannas Ängsblandning
Ängsblandning är en ypperlig blandning av brännässla, grönkål, alfa...
249 kr
Dr Sannas Lotion med Probiotica
Dr Sannas kroppskräm är en återfuktande och närande lotion med bl.a Probiotik...
199 kr