RAW BRAGG Ekologisk Äppelcidervinäger
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

RAW BRAGG Ekologisk Äppelcidervinäger i gruppen Raw Food & Superfood / Naturlig Smaksättning hos ClearLife.se (19071)
RAW BRAGG Ekologisk Äppelcidervinäger

RAW BRAGG Ekologisk Äppelcidervinäger

109 kr

Bragg är en ekologisk och rå äppelcidervinäger. Den är bearbetad och buteljerad helt enligt USDA-riktlinjer, är ekologiskt certified i USA och koshercertifierad. Denna äppelcidervinäger anses vara en av de bästa i världen.  Den är ofiltrerad, ouppvärmd och opastöriserad. 473 ml i glasflaska.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
19071
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

BRAGG Ekologisk Ofiltrerad Äppelcidervinäger


Bragg Äppelcidervinäger är en ekologisk och rå äppelcidervinäger. Den är bearbetad och buteljerad helt enligt USDA-riktlinjer, är ekologiskt certified i USA och koshercertifierad. Denna äppelcidervinäger anses vara en av de bästa i världen.  


Vinägern varken upphettas eller pastöriseras vilket gör att de hälsosamma enzymerna bevaras. Eftersom denna är ofiltrerad uppstår en naturlig grumlighet i botten på flaskan som kallas för "mamman" (The Mother).

Det är strängliknande proteinmolekyler, enzymer och mineraler som vanlig äppelcidervinäger inte har pga. den utsätts för processande. Det är "mamman" som utgör den hälsosamma delen av äppelcidervinäger.


Både för invärtes och utvärtes bruk:


Använd till dressingar, dipper, marinader, till att dricka med vatten, till badvattnet eller till hårsköljning.


Tips: vinägerhårskölj;
1 del vinäger och 5-6 delar vatten brukar bli bra. Du kan blanda i en liten flaska eller i en liten skål: det viktigaste är att du tycker den är lätthanterlig när du ska skölja håret. Efter schamponering, applicera vinägerblandningen, låt verka en stund, skölj.

Äppelcidervinäger hjälper mot kli i hårbotten och gör håret lent och glansigt. Det doftar kanske inte så gott men doften försvinner när håret torkar. Om du inte gillar doften kan du ha i några droppar eterisk olja.


Innehåll: 100% ekologisk äppelcidervinäger. Ofiltrerad, ouppvärmd och opastöriserad.


Näringsvärde per 100 ml
:
Energi: 0 kJ / 0 kcal
Protein: 0 g
Kolhydrater: 0 g
Varav sockerarter: 0,2 g
Fett: 0 g
Salt 0 g
Kalium 73 g


Tillverkare: BRAGG, USA.

Spara