Ekologisk Tandborstrengöring
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Ekologisk Tandborstrengöring  i gruppen Kroppsvård / Munhygien hos ClearLife.se (20728)
Ekologisk Tandborstrengöring

Ekologisk Tandborstrengöring

99 kr
Ekologisk spray för att ta bort bakterier på tandborsten. Spraya på tandborsten efter du borstat tänderna och du har en ren tandborste! Detta är en ren naturprodukt som innehåller eteriska oljor från pepparmint och eucalyptus som motverkar bakterier. 118 ml sprayflaska.

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
20728
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Toothbrush Sanitizer


Ekologisk spray för att ta bort bakterier på tandborsten. Den innehåller en kraftfull ekologisk och nedbrytbar formel som är säker för dig, men dödlig för bakterier och mikroorganismer. Detta är en ren naturprodukt som innehåller eteriska oljor från pepparmint och eucalyptus som motverkar bakterier.


Användning:
Spraya några gånger på borsten och du har en ren tandborste. Låt det avdunsta innan du stoppar tandborsten i munnen eller använd efter tandrengöring. Går bra att använda på ditt husdjurs tandborste också. Undvik ögonkontakt (spola med vatten om stickande inträffar). Doftar av pepparmynta.


Innehåll/INCI:
Ekologisk denaturerad alkohol (Alcohol), ekologisk pepparmynta eterisk olja (Mentha Piperita), ekologisk eucalyptus eterisk olja (eucalyptus globulus), #limonene, citral och geranoil. #naturligt förkommande i eteriska oljor som känsliga kan reagera på. 118 ml sprayflaska.


Vermont Soap är ett litet familjeföretag i Vemont, USA är dedikerade till hållbar utveckling och underbara, ekologiska tvålar och hudprodukter. All tvål från Vermont Soap är fria från artificiella färger, parfymer, syntetiska tensider och konserveringsmedel. Certifierat av North East Organic Farmers (NOFA) and Vermont Organic Farmers (VOF). Möter alla USDA:s regler/kriterier för ekologisk matproduktion (vilka är stramare än de för ekologisk hudvård).

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

Se fler varor

Tvålkopp i trä
Tvålkopp i trä för Vermonts Soaps fasta tvålar. Det är en nätt tv...
39 kr
Flytande tvål från Vermont Soap - Lavendel
Magiska flytande, milda tvålar med härliga dofter (finns även doftfri). Helt ekolog...
129 kr
Skummande Tvål från Vermont Soap - Citrongräs
Ekologisk, ren och biologisk nedbrytbar tvål baserad på förtvålade ekologiska ...
129 kr
 Tandsalt med Neem
Tandsalt är en alternativ produkt för att rengöra tänderna. Den innehåll...
49 kr