Tandsalt med Neem
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

 Tandsalt med Neem i gruppen Kroppsvård / Munhygien hos ClearLife.se (20721)
 Tandsalt med Neem

Tandsalt med Neem

49 kr
Tandsalt är en alternativ produkt för att rengöra tänderna. Den innehåller äkta havssalt så att du kan få de goda mineraler som du behöver, bikarbonat som rengör på ett skonsamt sätt samt Neem som används för att förebygga karies, hålla tandköttet friskt och minska plack. En praktisk klämflaska med twist lock för enkel användning. Blöt tandborsten och strö över saltet, borsta. 35 grams tandsalt. Pepparmintssmak.

SparaSparaSpara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
20721
Info Omdöme Tipsa en vän Dela

Tandsalt med Neem och Pepparmynta


Tandsalt är en alternativ produkt för tandrengöring som innehåller äkta havssalt så att du kan få de goda mineraler som du behöver, bikarbonat som rengör på ett skonsamt sätt och motverkar bakterier.

Mirakel växten Neem används för att förebygga karies, hålla tandköttet friskt och minska plack. Neem trädet innehåller medicinska kvaliteter och är känd för att vara lite av ett botemedel för allt. I tusentals år har människor använt sig av havssalt för att gurgla med för att stödja munhälsa.


Användning:
Strö pulvret på en våt tandborste och borsta. Tandsalt har en praktisk klämflaska med twist lock för enkel användning.


Tips: I tusentals år har människor gurglat med saltvatten för att hjälpa munhygien. Saltvatten sägs döda bakterier och lugna irriterat tandkött. Efter du borstat tänderna så swisha gärna runt sköljvattnet i munnen så länge du kan.


Innehåll/INCI: Naturligt havssalt (natriumklorid), USP Natriumbikarbonat (bikarbonat), 5% ekologisk Neem (Azadirachta indica), eterisk pepparmintsolja (mentha piperita), #limonene (naturligt förkommande i eteriska oljor). OBS! Ej till barn under 6 år. 35 gram.


Vermont Soap är ett litet familjeföretag i Vemont, USA är dedikerade till hållbar utveckling och underbara, ekologiska tvålar och hudprodukter. All tvål från Vermont Soap är fria från artificiella färger, parfymer, syntetiska tensider och konserveringsmedel.


Certifierat av North East Organic Farmers (NOFA) and Vermont Organic Farmers (VOF). Möter alla USDA:s regler/kriterier för ekologisk matproduktion (vilka är stramare än de för ekologisk hudvård).SparaSparaSpara

Se fler varor

Flytande tvål från Vermont Soap - Lavendel
Magiska flytande, milda tvålar med härliga dofter (finns även doftfri). Helt ekolog...
129 kr
Liquid Sunshine Zero Rengöringsspray
Slipp giftiga rengöringsmedel i hemmet. Vermont Soap har skapat en ekologiskt certifierad och...
125 kr
Sun Shea Skummande Tvål från Vermont Soap
Helt ekologisk, ren och biologisk nedbrytbar hand- och kroppstvål med milt vitt skum. Bra f&#...
95 kr
Flytande tvål från Vermont Soap - Utan doft
Magiska flytande, milda tvålar med härliga dofter. Helt ekologisk, ren och biologisk ned...
129 kr