Ekologisk Ullkofta S
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Ekologisk Ullkofta S i gruppen Julklappstips! hos ClearLife.se (60030)
Ekologisk Ullkofta S
Ekologisk Ullkofta S
Ekologisk Ullkofta S
Ekologisk Ullkofta S
Ekologisk Ullkofta S
Ekologisk Ullkofta S
Ekologisk Ullkofta S

Ekologisk Ullkofta S

1790 kr
Denna underbara kofta är stickad i svensk ull från Öland och producerad på Öland. Helt enkelt väldigt ekoreko. Den är naturligt melerad från mörkare grå till ljusare grå färg. Sapremas kläder skickas separat från annat lager och har längre leveranstid än vi normalt har; 3-5 vardagar.
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
60030
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Ullkofta S


Denna kofta är stickad i svensk ull från Öland och producerad på Öland. Den är naturligt melerad från mörkare grå till ljusare grå färg. Du kan bära koftan på flera olika sätt, lång eller kort samt svepa den om dig. En fantastisk fin kofta för kalla dagar. Storlek S.


Angående märkning av ull och eko-certifiering så säger Sapremas tillverkare såhär vilket vi gillar:

"Att märka en produkt kostar mycket pengar. Vi har undersökt möjligheterna, och det är inga problem att få ullen godkänd, men då måste priserna höjas för att finansiera miljömärkningen, och när vi frågat våra kunder vill de inte betala för det. Ullen samlar vi in med våra egna händer från fårägare på Öland, i Småland och Blekinge. Vi åker hem till gårdarna, träffar uppfödarna, pratar med dem och ser oss omkring."
 
Sapremas kläder skickas från annat lageroch har längre leveranstid än vi normalt har; 3-5 vardagar. De skickas separat från din övriga order med post eller DHL beroende på vikt.


Saprema är design rakt ur ett svenskt hjärta och produceras i samarbete med en sömnadsfabrik i Estland. All sömnad sker för hand, inget barnarbete förekommer och deras medarbetare får naturligtvis marknadsmässiga löner. Tygerna vävs och färgas in i Estland och sömnad sker sedan på samma fabrik. En liten produktionsstorlek möjliggör insyn i alla led och skapar en känsla av meningsfullhet för alla inblandade. Alla kläder är producerade i ekologisk bomull, bambu och andra naturliga material såsom lin och ull.


Design av Saprema, Sverige.

Se fler varor

Goddess Singlet Svart
Yogalinne i mjuk, tunn bambulycra i svart färg. En längre modell som går över ...
375 kr
Ekologiska Shorts Bruna
En kort shorts modell för alla killar. Mjuka, sköna shorts med fickor fram, fuskgylf sam...
500 kr
Ekologiska benvärmare
Mjuka mosstickade benvärmare i ull i benvit färg. De hjälper till att värma di...
250 kr
Ekologiskt Linne Durga Svart
Fint linne/topp i längre modell. Passar till träning/yoga eller till vardags. Tillverkad...
400 kr