Ekologiska benvärmare blå
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Ekologiska benvärmare blå i gruppen Ekologiska Kläder  hos ClearLife.se (60008)
Ekologiska benvärmare blå

Ekologiska benvärmare blå

450 kr
Mjuka, långa benvärmare i 100% svensk ull stickade på Öland. Långa benvärmare hjälper till att värma dig genom hela vintern ovanpå tex. yogatightsen, de är även fina både till kjol och byxor. Sapremas kläder skickas separat från annat lager och har längre leveranstid än vi normalt har; 3-5 vardagar.
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
60008
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Benvärmare i svensk ull - grå färg


Underbart långa benvärmare i 100% svensk ull. Stickade på Öland. Mer närproducerat kan det inte bli. Långa benvärmare hjälper till att värma dig genom hela vintern ovanpå tex. yogatightsen, byxor eller till kjol.

Angående märkning av ull och eko-certifiering så säger Sapremas tillverkare såhär vilket vi gillar:

"Att märka en produkt kostar mycket pengar. Vi har undersökt möjligheterna, och det är inga problem att få ullen godkänd, men då måste priserna höjas för att finansiera miljömärkningen, och när vi frågat våra kunder vill de inte betala för det. Ullen samlar vi in med våra egna händer från fårägare på Öland, i Småland och Blekinge. Vi åker hem till gårdarna, träffar uppfödarna, pratar med dem och ser oss omkring."
 
Sapremas kläder skickas från annat lageroch har längre leveranstid än vi normalt har; 3-5 vardagar. De skickas separat från din övriga order med post eller DHL beroende på vikt.


Saprema är design rakt ur ett svenskt hjärta och produceras i samarbete med en sömnadsfabrik i Estland. All sömnad sker för hand, inget barnarbete förekommer och deras medarbetare får naturligtvis marknadsmässiga löner. Tygerna vävs och färgas in i Estland och sömnad sker sedan på samma fabrik. En liten produktionsstorlek möjliggör insyn i alla led och skapar en känsla av meningsfullhet för alla inblandade. Alla kläder är producerade i ekologisk bomull, bambu och andra naturliga material såsom lin och ull.


Design av Saprema, Sverige.

Se fler varor

Ekologisk Topp Gaia
Yogatopp i svart/vit färg av mjukt och superstretchigt material. Toppen har tunna smickrande ...
499 kr
Ekologiskt Linne Durga Svart
Fint linne/topp i längre modell. Passar till träning/yoga eller till vardags. Tillverkad...
400 kr
Ekologiska byxor Goddess Pant
Goddess pant är en smal, 3/4 dels byxa i 93% ekobomull / 7% elastan med högt midjeband s...
550 kr
Freja T-shirt Svart
Ekologisk t-shirt med korta ärmar och dragsko för att få rynkad effekt över h...
499 kr