Ekologiska benvärmare grön
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Ekologiska benvärmare grön i gruppen Julklappstips! hos ClearLife.se (60007)
Ekologiska benvärmare grön

Ekologiska benvärmare grön

449 kr
Mjuka, långa benvärmare i 100% svensk ull stickade på Öland. Långa benvärmare hjälper till att värma dig genom hela vintern ovanpå tex. yogatightsen, de är även fina både till kjol och byxor. Sapremas kläder skickas separat från annat lager och har längre leveranstid än vi normalt har; 3-5 vardagar.

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Artnr:
60007
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Benvärmare i svensk ull - grön färg


Underbart långa benvärmare i 100% svensk ull. Stickade på Öland. Mer närproducerat kan det inte bli. Långa benvärmare hjälper till att värma dig genom hela vintern ovanpå tex. yogatightsen, byxor eller till kjol.

Angående märkning av ull och eko-certifiering så säger Sapremas tillverkare såhär vilket vi gillar:

"Att märka en produkt kostar mycket pengar. Vi har undersökt möjligheterna, och det är inga problem att få ullen godkänd, men då måste priserna höjas för att finansiera miljömärkningen, och när vi frågat våra kunder vill de inte betala för det. Ullen samlar vi in med våra egna händer från fårägare på Öland, i Småland och Blekinge. Vi åker hem till gårdarna, träffar uppfödarna, pratar med dem och ser oss omkring."
 
Sapremas kläder skickas från annat lageroch har längre leveranstid än vi normalt har; 3-5 vardagar. De skickas separat från din övriga order med post eller DHL beroende på vikt.


Saprema är design rakt ur ett svenskt hjärta och produceras i samarbete med en sömnadsfabrik i Estland. All sömnad sker för hand, inget barnarbete förekommer och deras medarbetare får naturligtvis marknadsmässiga löner. Tygerna vävs och färgas in i Estland och sömnad sker sedan på samma fabrik. En liten produktionsstorlek möjliggör insyn i alla led och skapar en känsla av meningsfullhet för alla inblandade. Alla kläder är producerade i ekologisk bomull, bambu och andra naturliga material såsom lin och ull.


Design av Saprema, Sverige.

Se fler varor

Yogagunga/Yogaswing Svart
Svart yogagunga med unik design - framtagen i samarbete mellan Saprema och flying yogi Milla Flory...
1400 kr
Goddess Singlet Vit
Yogalinne i mjuk, tunn bambulycra i vit färg. En längre modell som går över h&...
379 kr
Ekologiska byxor Gaia pant plommon
Yogabyxa med fastsydd kort kjol i stretchig och mjuk ekologisk bomull (85% bomull, 10% polyelastan...
629 kr
Ekologiska byxor Goddess Pant
Goddess pant är en smal, 3/4 dels byxa i 93% ekobomull / 7% elastan med högt midjeband s...
549 kr