Korngräs, ekologiskt pulver av högsta kvalité
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Ekologiskt Korngräspulver i gruppen Naturliga Kosttillskott / Greens & Alger hos ClearLife.se (10237)
Ekologiskt Korngräspulver

Ekologiskt Korngräspulver

185 kr
Ekologiskt pulver av korngräs innehåller mängder med mineraler, vitaminer och fytonäringsämnen och är mycket basbildande. Korngräs är gott att blanda med citronvatten eller i smoothies. Detta korngräs odlas på en ekologisk gård och skördas när plantan fortfarande är ung, det vill säga under 30 cm lång. 200 gram pulver = ca 65 tsk. Räcker i 1-2 månader beroende på dosering.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10237
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Korngräs/Barleygrass


Korngräs räknas som en av världens mest basbildande födor; det hjälper till att balansera kroppen och har en god smak som fungerar bra blandat i citronvatten, som en extra boost för din gröna smoothie eller till grönsaksrätter. Korngräs är en bra källa till mineraler och vitaminer (speciellt B-vitaminer) och innehåller dessutom komplett vegetabiliskt protein - med alla essentiella aminosyror som kroppen behöver.

Användning av korngräs som näringstillskott går att spåra ända tillbaks till gamla romarriket, där gladiatorerna sägs ha ätit detta för att öka sin styrka och uthållighet. Korngräspulver tillverkas genom att odla färskt gräs från korn och sedan torkas de unga, späda bladen som till sist mals ned till ett fint pulver. Det finns inga spår av gluten i korngräset, så om du är känslig mot gluten kan du ändå äta korngräs utan oro.

Eftersom korngräs innehåller basbildande mineraler så är det balanserande för kroppens pH-värde. Det är viktigt för hälsan att fylla på med basbildande näringsämnen i dagens samhälle där många är försurade p.g.a. stress, syrabildande mat och miljöföroreningar.


Dosering: Börja med 1-2 tsk / dag. Kan byggas upp till 1 msk / dagen om så önskas under en sexveckors period.

Hur du använder: Blanda med citronvatten och drick för en uppfriskande dryck. Blanda en sked i din hummus, i din dressing eller boosta din gröna smoothie med en tesked.

Innehåll: 100% ekologiskt korngräs (Horedum vulgare), 200 gram. Paketeras i samma lokal som nötter.Förvaring:
Ha öppnad påse på en sval, mörk och torr plats.


Leverantör: AliveFoods vetegräs och korngräs odlas på Nya Zeeland under optimala förhållanden och skördas på sin näringsmässiga topp. Vetegräset skördas alltid ungt. Det dehydratiseras därefter under 25 minuter och fukten minskas till mindre än 5 %. Varje timme tas prover för kvalitetskontroll. Efter torkning, utan dröjsmål, mals pulvret i etapper, sedan förpackas det i en ekologiskt certifierad anläggning.


Ursprungsland:
Nya Zeeland
Se fler varor

RAW Ekologiskt Moringa pulver 150 gram
Moringa är känd som en riktig superfood. Det är en utmärkt källa till veg...
99 kr
135 kr
RAW Kakaonibs 200 gram
Chokladens ursprung: den råa, obearbetade kakaobönan. Återupptäck denna "gud...
85 kr
RAW Ekologiska GojiBär 150 gram
Gojibäret är ett välsmakande rött litet bär som klassas som en av de n&au...
99 kr
RAW Carobpulver 300 gram
Carobpulver har en mild, söt smak och används ofta som ett substitut för kakao elle...
39 kr