Nyttigt Ekologiskt Vetegräs – Clearlife.se
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Ekologiskt Vetegräspulver i gruppen Naturliga Kosttillskott / Greens & Alger hos ClearLife.se (10267)
Ekologiskt Vetegräspulver

Ekologiskt Vetegräspulver

185 kr
Ekologiskt vetegräspulver som innehåller mängder med klorofyll, vitaminer och mineraler. Används för detox/rening och allmänt välbefinnande. Vetegräs odlas under optimala förhållanden och skördas när plantan fortfarande är ung, det vill säga under 30 cm lång. 200 gram pulver i påse. Räcker i ca 2,5 månader beroende på dosering.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10267
Info Omdöme Tipsa en vän Dela

Vetegräs/Wheatgrass


Vetegräs är en riktig hälsobomb med näring. Att dricka en vetegräs-shot är likvärdigt med att äta 1 kg vanliga grönsaker ur näringssynpunkt! Om du inte har tid att odla och pressa din egen färska vetegräsjuice, så kan du njuta av dess välgörande effekter i pulverform.

Vetegräs är väldigt rikt på klorofyll (ca 70% klorofyll), enzymer, vitaminer, mineraler samt alla essentiella aminosyror (komplett protein). Vetegräs är dessutom helt fritt från gluten (som endast finns i vete som används för att göra t.ex. mjöl). Vetegräs är något mer utrensande än ekologiskt korngräs.


  Detta ekologiska vetegräs skördas tidigt
  i sin livscykel för att innehålla optimalt med näring. Det torkas sedan under strikta kvalitetskontroller och mals noggrant ned till detta "gröna guld" som finns i påsen.


  Dosering: 1-2 tsk / dag som underhåll. 1 tsk upp till 1 msk / dag som en kur. Börja med 1 tsk till mat eller dryck och öka gradvis till en matsked per dag under en sexveckorsperiod. Om du upplever huvudvärk eller andra detoxsymptom, minska dosen och drick massor av rent vatten.

  Hur du använder: Vetegräspulver är inte lika starkt som färskpressad vetegräsjuice, men det är fortfarande väldigt potent. Ta en tesked i ett glas vatten och svep! Du kan även blanda lite i en Rawfoodsoppa, i en smoothie eller i en salladsdressing. Om du har svårt för den "gröna" smaken kan du blanda pulvret med lite citron- eller limejuice.


  Innehåll: 100% ekologiskt vetegräs (Triticum aestivum), 200 gram. Paketeras i samma lokal som nötter.  Förvaring:
  Ha öppnad påse på en sval, mörk och torr plats.

  Tillverkare: AliveFoods vetegräs och korngräs odlas på Nya Zeeland under optimala förhållanden och skördas på sin näringsmässiga topp. Vetegräset skördas alltid ungt. Det dehydratiseras därefter under 25 minuter och fukten minskas till mindre än 5 %. Varje timme tas prover för kvalitetskontroll. Efter torkning (utan dröjsmål) mals pulvret i etapper, sedan förpackas det i en ekologiskt certifierad anläggning.


  Ursprungsland:
  Nya Zeeland
  Se fler varor

  RAW Vild BiPollen
  100% ren, vild och rå bipollen från mark långt från föroreningar. Bipolle...
  139 kr
  RAW Ekologiskt Moringa pulver 150 gram
  Moringa är känd som en riktig superfood. Det är en utmärkt källa till veg...
  135 kr
  RAW Camu Camu Extrakt 100 gram
  Camu Camu är ett litet bär som innehåller ca. 30-60 gånger mer C-vitamin ä...
  145 kr
  Kokospalmsocker 150 gram
  Kokossocker kommer från kokosnötspalmens blomsternektar. Påminner om rörsocker...
  35 kr