Ekologiskt Nordiskt Blåbärspulver (Vildväxande)
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Ekologiskt Nordiskt Blåbärspulver (Vildväxande) i gruppen Naturliga Kosttillskott / Medical Medium  hos ClearLife.se (10797)
Ekologiskt Nordiskt Blåbärspulver (Vildväxande)

Ekologiskt Nordiskt Blåbärspulver (Vildväxande)

98 kr
Blåbärs pulver är en verklig nordisk superfood, full av näring och antioxidanter. I torkad form kan du njuta av denna dundermat året runt till frukost eller mellanmål; på gröten, på muslin, i yoghurt, i smoothies, i Raw Food bakverk eller i efterrätter. Dessa bär växer vilt i Norden och är ekologiskt certifierade, de är torkade på låga temperaturer. 75 gram i burk.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10797
Info Omdöme Tipsa en vän Dela

Torkat ekologiskt Blåbärspulver - bären växer vilt


Detta ekologiska blåbärspulver är en verklig nordisk Superfood fylld med antioxidanter. Det är ett välsmakande hälsobär och kulinarisk smaksättare i köket.

Kung Markattas blåbärspulver framställs av blåbär som plockas under schyssta villkor i de nordiska skogarna. För att bevara alla näringsämnen torkas hela bäret varsamt och mals till ett fint pulver. Pulvret motsvarar en koncentration på ca 9 gånger av bäret i färsk vikt.

Blåbär är rika på vitaminer och mineraler, men framförallt rika på antioxidanter av typen antocyaniner. Det är dessa antocyaniner som ger blåbären den blåa färgen.


Förutom antocyaniner innehåller blåbären flera andra vitamer och mineraler, bland annat kalcium, magnesium, kalium, fosfor, C-vitamin, järn och B-vitamin. Dessutom finns det nyttiga betakaroten i blåbären.

Lutein är ett ämne som finns i blåbär och är en karotenoid.

Användning: Njut av 1-2 tsk blåbärspulver per dag i smoothies, i yoghurt, på gröten, i muslin, i efterrätter, i din egna choklad eller i egen glass. 1 tsk blåbärspulver motsvarar ca 0,5 dl färska blåbär. Förvara mörkt och torrt i rumstemperatur.


Förvaring:
torrt och svalt.


Innehåll:
100% ekologiskt blåbärspulver (Vaccinium myrtillus). Bären växer vilt i Norden och är ekologiskt certifierade.


Näringsinnehåll per 100 gram:
Energi: 1559 kJ / 367 kcal
Fett: 0,8 g
Varav mättat fett: 0,0 g
Kolhydrater: 54 g
Varav sockerarter: 34 g
Protein: 5 g
Salt: 0 g
Fiber: 31g


Leverantör:
Kung Markatta, Sverige.


Ursprungland: Norden


SparaSparaSpara