Epsomsalt (Bittersalt) för bad/skrubb 1 kg
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Epsomsalt (Bittersalt) för bad/skrubb 1 kg i gruppen Raw Food & Superfood / Naturligt Salt hos ClearLife.se (10645)
Epsomsalt (Bittersalt) för bad/skrubb 1 kg
Epsomsalt (Bittersalt) för bad/skrubb 1 kg

Epsomsalt (Bittersalt) för bad/skrubb 1 kg

65 kr
Underbart salt till kroppsskrubb eller till välgörande bad. Har en "renande" effekt på kroppen och hjälper till att lindra muskelspänningar och värk i kroppen vid bad. Epsomsalt rekommenderas ofta av sjukgymnaster och specialister på sportskador. Inga tillsatser. OBS! Teknisk kvalité endast för utvärtes bruk. Ca 1kg i påse.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10645
Info Omdöme Tipsa en vän Dela

Rent Epsomsalt/Bittersalt till bad och skrubb

Epsomsalt hjälper till att lindra muskelspänningar och värk i kroppen vid bad. När magnesiumsulfat absorberas genom huden, till exempel i ett bad, minskar det svullnader, får musklerna att slappna av, är naturligt mjukgörande och mycket mer. Det kan även bidra till att bekämpa jet-lag. Epsomsalt rekommenderas ofta av sjukgymnaster och specialister på sportskador.


Dosering för helkroppsbadbad: Tag 3 dl - upp till 1 liter epsomsalt till ett varmt helbad. Använd inte tvål i badet, det motverkar saltets effekt. Duscha helst inte av huden efteråt, utan låt huden självtorka.


Dosering för hudomslag: Dosera 1-2 dl epsomsalt per liter varmt vatten. Saltet används även till omslag på ömma muskler m.m. Dränk in en handduk i saltlösningen och placera den på huden. Låt verka i ca en halvtimme. Kan upprepas flera gånger per dagen. Har du mycket känslig hud så prova dig försiktigt fram.


Dosering för kroppsskrubb: Blanda 1 del ekologisk kroppsolja och två delar salt och ca 10-20 droppar eterisk olja (om du vill ha doft). Förvara i en tätslutande glasburk. Du kan sedan ha den vid badet och njuta när du vill som kroppskrubb eller som badsalt.


Innehåll:
100% Magnesium Sulfate. Teknisk kvalité. Inga tillsatser. Endast för utvärtes bruk. Om du söker epsomsalt för kur/att dricka, klicka här.


Ursprungsland:
Tyskland.


Tillverkad av
Crearome, Sverige. De erbjuder kontrollerad svensk naturkosmetik vars kroppsprodukter ger kvalite, njutning och miljövänlighet.

Se fler varor

Tandrot/Natural Brush
Natural Brush kommer från bark från trädet Salvadora Persica. Den används f...
32 kr
Ayurvedisk Kroppsolja Vata
En ayurvedisk olja som gärna får värmas lite före användning. Oljan &aum...
99 kr
Änglaolja White Lotus
Änglaolja White Lotus är en kropps- och massageolja baserad på solrosolja, jojobao...
79 kr
Rasullera - Rahssoul
Härlig naturlera som kommer i bitar som löses upp i vatten. Används som skonsam tv&...
65 kr