Epsomsalt (Bittersalt) för bad/skrubb 1 kg
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Epsomsalt (Bittersalt) för bad/skrubb 1 kg i gruppen Raw Food & Superfood / Naturligt Salt hos ClearLife.se (10645)
Epsomsalt (Bittersalt) för bad/skrubb 1 kg
Epsomsalt (Bittersalt) för bad/skrubb 1 kg

Epsomsalt (Bittersalt) för bad/skrubb 1 kg

65 kr
Underbart salt till kroppsskrubb eller till välgörande bad. Har en "renande" effekt på kroppen och hjälper till att lindra muskelspänningar och värk i kroppen vid bad. Epsomsalt rekommenderas ofta av sjukgymnaster och specialister på sportskador. Inga tillsatser. OBS! Teknisk kvalité endast för utvärtes bruk. Ca 1kg i påse.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10645
Info Omdöme Tipsa en vän Dela

Rent Epsomsalt/Bittersalt till bad och skrubb

Epsomsalt hjälper till att lindra muskelspänningar och värk i kroppen vid bad. När magnesiumsulfat absorberas genom huden, till exempel i ett bad, minskar det svullnader, får musklerna att slappna av, är naturligt mjukgörande och mycket mer. Det kan även bidra till att bekämpa jet-lag. Epsomsalt rekommenderas ofta av sjukgymnaster och specialister på sportskador.


Dosering för helkroppsbadbad: Tag 3 dl - upp till 1 liter epsomsalt till ett varmt helbad. Använd inte tvål i badet, det motverkar saltets effekt. Duscha helst inte av huden efteråt, utan låt huden självtorka.


Dosering för hudomslag: Dosera 1-2 dl epsomsalt per liter varmt vatten. Saltet används även till omslag på ömma muskler m.m. Dränk in en handduk i saltlösningen och placera den på huden. Låt verka i ca en halvtimme. Kan upprepas flera gånger per dagen. Har du mycket känslig hud så prova dig försiktigt fram.


Dosering för kroppsskrubb: Blanda 1 del ekologisk kroppsolja och två delar salt och ca 10-20 droppar eterisk olja (om du vill ha doft). Förvara i en tätslutande glasburk. Du kan sedan ha den vid badet och njuta när du vill som kroppskrubb eller som badsalt.


Innehåll:
100% Magnesium Sulfate. Teknisk kvalité. Inga tillsatser. Endast för utvärtes bruk. Om du söker epsomsalt för kur/att dricka, klicka här.


Ursprungsland:
Tyskland.


Tillverkad av
Crearome, Sverige. De erbjuder kontrollerad svensk naturkosmetik vars kroppsprodukter ger kvalite, njutning och miljövänlighet.

Se fler varor

Ekologiska Bomullsrondeller
Dessa produkter är certifierade av Ecocert och följer deras strikta guidelines för ...
20 kr
Hydrolat - Trollhassel (Hamameliss)
Ekologiska milda blom/örtvatten som passar de flesta hudtyper. Bra som ansiktsrengöring/...
65 kr
Ayurvedisk Kroppsolja Vata
En ayurvedisk olja som gärna får värmas lite före användning. Oljan &aum...
99 kr
Änglaolja White Lotus
Änglaolja White Lotus är en kropps- och massageolja baserad på solrosolja, jojobao...
79 kr