Eterisk Lavendelolja från Akamuti
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Eterisk Lavendelolja från Akamuti i gruppen Naturliga Kosttillskott / Luftvägar/Hals/Näsa hos ClearLife.se (20423)
Eterisk Lavendelolja från Akamuti

Eterisk Lavendelolja från Akamuti

109 kr
Fin ekologisk, eterisk Lavendelolja. En mycket helande olja som gör gott, stödjer avslappning och ro samt är naturligt antiinflammatorisk. Till hudolja, till massageolja, hårolja, i badet eller i hemmet för avslappning och god sömn. Glasflaska 10 ml.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
20423
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Ekologisk Lavendel eterisk olja


Ekologisk lavendelolja är en oumbärlig del av alla hushåll som kan användas till nästan allt. Har en lugnande effekt och underbar doft.


  • Lavendel är mycket helande olja som gör gott, ger avslappning och ro samt är naturligt antiinflammatorisk.
  • Tillsätt några droppar i din favorit olja; tex jojoba eller mandelolja; kan sedan användas på kroppen eller i håret som inpackning. Lavendelolja är perfekt som massageolja då lavendel är så avslappnande. 2-3 droppar till 10 ml olja. Använd gärna denna olja på insektsbett och kliande utslag, dock ej på öppna sår. Tips: Myggor gillar ej lavendeldoft...
  • Lavendel går att droppa direkt i badet, 2-4 droppar räcker, en underbar doft sprider sig i badrummet. Även för ditt barns bad. Kan dämpa muskelspänningar, lindra huvudvärk och ge god sömn.
  • Lavendel funkar utmärkt i en aromalampa i ditt hem. Tillsätt vatten i skålen, ca 6 droppar i vattnet och tänd ljuset under. Ha gärna en aromalampa i sovrummet om du eller någon du har kär har svårt att somna eller är sjuk. Om du ej har en aromalampa kan du droppa några droppar i en skål med varmt, nykokt vatten.

Ingredienser/INCI: 100% ekologisk Lavendel eterisk olja (Lavandula angustifolia). Ursprungsland: Frankrike.


AKAMUTI säljer bara naturliga och ekologiska varor. Det betyder inga kemikalier, syntetiska konserveringsmedel eller tillsatser. Det betyder också sökande efter så många etiska och rättvist tillverkade ingredienser som möjligt eftersom de tror starkt på ansvar och hållbarhet. De gör allt för att handla ingredienser direkt från producenten så att en hållbar handel kan öka livskvaliteten och säkra överlevnaden hos små byar runt om i världen. Varje produkt är handgjord.

Se fler varor

Eterisk Myrraolja från Akamuti
Myrra sägs vara en föryngrande eterisk olja, som används att blanda i ansiktsoljor ...
169 kr
Akamuti Oliv/Shea Tvål
En ren och enkel tvål som är idealiskt för torr och känslig hud. Tvålen...
79 kr
Läppbalsam Citrus från Akamuti
Ett härligt, närande och mjukgörande läppbalsam, bra för allas läppa...
69 kr
Kroppskräm från Akamuti Frankincense
Denna härliga och helt naturliga kroppskräm gör huden silkesmjuk med mandelolja, ap...
169 kr