Evolution Jordningsstav
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Evolution Jordningsstav i gruppen Naturliga Kosttillskott / Avslappning/God Sömn hos ClearLife.se (90003)
Evolution Jordningsstav

Evolution Jordningsstav

239 kr
Jordstav till Evolution jordningslakan. Jordstaven trycker man ner i marken ca 15-30 cm ut från husgrunden där marken är fuktig. Ledningen dras in genom ett fönster eller en dörr fram till platsen där man önskar koppla in sin jordningsprodukt. 30 cm rostfri stålstav med 15 meter ledning; passar endast Evolution jordningslakan.
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
90003
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Earthingpeople Evolution Jordstav


Genom att gå barfota utomhus på gräs, jord, sand, sten eller i naturligt vatten så ofta som möjligt jordar vi oss.
Bäst jordning får man av att bada i havet eller sjöar och vattendrag men marken i alla sina former ger tillgång till Jordens obegränsade resurser av negativt laddade fria elektroner och energi. Earthing, grounding, eller jordning på svenska innebär att man har direkt hudkontakt med jorden. När det är opraktiskt att gå barfota eller bada i hav och sjö finns ett effektivt "substitut" som tex. jordningslakan till sängen.

Till våra Evolution jordningslakan erbjuder vi denna 30 cm rostfria stålstav med 15 meter ledning. Jordstaven trycker man ner i marken ca 15-30 cm ut från husgrunden där marken är fuktig. Ledningen dras in genom ett fönster eller en dörr fram till platsen man önskar koppla in sin jordningsprodukt.

I änden av ledningen kan man sätta en T-koppling så det går att koppla in två produkter samtidigt. Från jordledningens ände kopplar man sen sladden från lakanet. Har ni redan en jordstav från Earthing kan ni använda den, en liten adaptersladd följer med alla Evolution lakan.

Jordledningen bör man fästa på fasaden fram till fönstret. Är det en träfasad kan man använda små plastklammer som kan köpas i de flesta elbutiker och även i matvaruhus. Det går även bra att dra jordledningen längs ett stuprör och fästa med buntband eller stark tejp. Fäst alltid ledningen så att den inte kan skadas eller gå av. Vi har haft kunder som kört över sladden med gräsklipparen, inte så bra.

Innehåll: 1 styck 30 cm rostfri stålstav med 15 meter ledning;. Passar endast Evolution jordningslakan.

Leverantör: Earthingpeople.

Se fler varor

Klämma för jordning via element
Jordningsklämma att fästa på vattenledningsrör till vämeelement. Ett enk...
69 kr