Garden of Life Organic Plant Protein Vanilla
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Garden of Life Organic Plant Protein Vanilla i gruppen Naturliga Kosttillskott / Fitness & Träning hos ClearLife.se (10511)
Garden of Life Organic Plant Protein Vanilla
Garden of Life Organic Plant Protein Vanilla

Garden of Life Organic Plant Protein Vanilla

289 kr
Organic Plant Protein är ett gott, lättsmält och ekologiskt växtprotein som är perfekt för dig som söker ett proteintillskott som inte innehåller råris som proteinkälla. Det består av en basblandning av näringsrika växtproteiner. Dessa ingredienser är: ärta, tapioka, linfrö, tranbär, chia och pumpafrön samt två afrikanska superfoods: moringa och baobab som är rika på protein, mineraler och antioxidanter.  260 gram i påse. Räcker i 10 dagar vid 1 skopa (15g protein) om dagen. PALEO-vänlig.

VIKTIGT

Garden of life behöver uppdatera sina etiketter till EU´s regler och marknad. Vi uppskattar att detta kommer ta minst 6-12 månader så därför rekommenderar vi andra produkter nedan. Detta gäller deras ekologiskt certifierade utbud. Övriga produkter från dom kan vi fortsätta att sälja.


SparaSparaSparaSpara

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Artnr:
10511
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela
Organic Plant Protein Vanilla - ekologiskt och veganvänligt

Plant Protein från Garden of Life är ett nytänkande proteinpulver baserat på en blandning av sju näringsrika växtproteiner; fem ekologiska fröproteiner: ärta, linfrö, tranbär, chia och pumpafrön samt två afrikanska superfoods: moringa och baobab som är rika på protein, mineraler och antioxidanter. Detta protein passar således även de som inte vill ha spannmål som råris i sitt protein.

Varje skopa innehåller 15 gram kvalitets växtprotein per portion
med fullständig aminosyraprofil. Ett idealisk protein för att bygga muskler och reparera vävnader. Det innehåller över 3 gram grenade aminosyror (BCAA). Perfekt för idrottare, före eller efter träning och för alla som vill öka proteinintaget.


Det har en fin smak av mild vanilj och passar utmärkt i smoothies, men kan även tillsättas till mat och annan dryck. Lätt att mixa. Det passar tex. med mandelmjölk eller rismjölk. Alla smaker är naturliga och ekologiska, inga artificiella ingredienser används. Garden of life arbetar med sina bönder för att säkerställa att ingredienserna är av högsta kvalitet och de möjligt renaste tillgängliga. Superfoods från Afrika inhandlas genom afrikanska Hub för att garantera rättvis handel. Det tillsätts även proteinspjälkande enzymer och levande mjölksyrabakterier. Allt detta gör plant protein till ett unikt tillskott av protein av högsta kvalité.


Dosering: 1 skopa per dag. 1 skopa = 26g varav 15g protein. En påse innehåller 280g = 10 skopor/portioner.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.

Ingredienser: Certifierad ekologisk växtprotein blandning; Ärta (frö), Tapioka Fiber, Chia (frö), Linfrö (frö), Tranbär (frö), Baobab (frukt), Moringa (blad), Pumpkärna (frö), naturlig vaniljsmak, sötningsmedel steviolglykosider, ekologisk erythritol, ekologisk kanel, havssalt, raw Enzymblandning (lipas, proteas, aspergillopepsin, beta-glukanas, Cellulase, Bromelain, Fytas, Laktas, papain, Peptidas, Pektinas, Xylanas, Hemicellulas), RAW mjölksyrabakterie-blandning (Lactobacillus plantarum, Lactobacillus bulgaricus) 1 miljard CFU.


Näringsinnehåll per skopa:
Kalorier: 90 kcal.
Kolhydrater: 5 g.
varav fiber: 4 g.
varav sockerarter: 0g.
Fett: 2 g.
Protein: 15 g.
Salt 0,425 g.
Kalcium 46 mg
Kalium 47 mg
Riboflavin 0,1 m
Folat 4 µg
Pantotensyra 0,1 mg
Magnesium 21 mg
Selen 3,9 µg
Mangan 0,5 mg
Molybden 25 µg
Järn 4,1 mg
Vitamin K 15 µg
Niacin 15 µg
Biotin 0,3 µg
Fosfor 219 m
Zink 1 mg
Koppar 0,1 mg
Krom 0,4 µg


Här är ett recept som är enkelt att göra:

- 1 skopa Plant Protein
- 3 dl mandelmjölk (alternativt havre/rismjölk)
- 1 dl frysta eller färska bär

Tillverkare:
Garden of Life, USA.


SparaSparaSparaSparaSpara

Se fler varor

Vitamin Code Man Multivitamin 240 kapslar
Unik multivitamin med råa näringsämnen anpassad för män. Vitamin Code fr...
699 kr
Vitamin Code RAW B-12
RAW B-12 (methylcobalamin) är ett komplett matbaserat B12-tillskott tillverkad av råa n&...
159 kr
Living Food Bars Fruits of Life 12-pack
Garden of Life´s Living Foods Fruits of Life bar består av näringsrika ingrediens...
369 kr
489 kr
Vitamin Code RAW D3 2000 IE
Vitamin Code RAW D3 är ett helt naturligt komplex med rå vitamin D3, extrakt av 22 olik...
209 kr