Ghongha Vattenflaska Jet / Mörkgrå
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Ghongha Vattenflaska Jet / Mörkgrå i gruppen Köksutrustning / Vattenflaskor hos ClearLife.se (50912)
Ghongha Vattenflaska Jet / Mörkgrå
Ghongha Vattenflaska Jet / Mörkgrå

Ghongha Vattenflaska Jet / Mörkgrå

259 kr
Välj en glasflaska istället för plast för ditt eget bästa och för jorden, och varför inte då välja en snygg flaska? Ghongha-flaskorna innehåller ingen plast utan är tillverkade av handblåst, värmeresistent och tåligt borosilikatglas som klarar diskmaskin. Vattenflaskorna är klädda i ett naturvänligt och mjukt silikonfodral som ger bättre grepp, hållbarhet och en snygg design. De rymmer 550 ml. Mörkare grå färg.

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
50912
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Ghongha Vattenflaska


Det är bra att välja en glasflaska istället för plast både för hälsan och jorden, och varför inte då välja en snygg flaska? Vi väljer Ghongha flaskan för den är lätt att ta med sig, trevlig att dricka ur, lätt att diska och fylla samt har en vacker design. Den står stadigt brevid dig vid träningen, på utflykten eller i väskan.

Ghongha-flaskorna innehåller ingen plast utan är tillverkade av handblåst, värmeresistent och tåligt borosilikatglas som klarar både diskmaskin. Den är BPA-fri och miljövänlig.

Vattenflaskorna är klädda i ett naturvänligt och mjukt silikonfodral som ger bättre grepp, hållbarhet och en snygg design. På flaskan finns orden Ghongha* och den unika designen med vattendroppen gör att du alltid kan se innehållet i din flaska.

Den rymmer 550 ml och finns i färgerna rosa, blått och mörkgrå. Av säkerhetsskäl rekommenderar vi inte att du bär Ghongha flaskan i locket eller i slingan som fäster locket till glasflaska.

*Ghongha betyder snigel på Hindi och påminner oss om vikten av att ta hand om miljön samtidigt som vi håller oss på jorden oavsett hur situationen ser ut. Sniglar är ur vårt perspektiv väldigt bra på att ta det lugnt och stilla.


Tillverkare: Ghongha, England.

Se fler varor