Goji & Schizandra 8:1 från Dragon Herbs
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Goji & Schizandra 8:1 från Dragon Herbs i gruppen Hårvård / Kosttillskott för hår, hud & naglar hos ClearLife.se (10093)
Goji & Schizandra 8:1 från Dragon Herbs
Goji & Schizandra 8:1 från Dragon Herbs
Goji & Schizandra 8:1 från Dragon Herbs
Goji & Schizandra 8:1 från Dragon Herbs

Goji & Schizandra 8:1 från Dragon Herbs

319 kr
Denna tinktur utvinns från den allra finaste, vilda Schisandran från Changbai Mountain och ekologiskt odlade Gojibär från Heaven Mountain i nordvästra Kina. Formuleringen är lämplig för alla; män och kvinnor, unga eller gamla. Läs gärna mer nedan om dess hälsofördelar. Rekommenderad dos är 2 till 6 pipetter per dag i vatten, te eller i en smoothie. 8:1 i koncentration (8 gånger mer potent än malda bär). 59 ml / ca 80 pipetter. En av våra favoriter.

SparaSparaSpara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10093
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Goji och Schisandra Droppar


Denna tinktur tillverkas av den allra finaste, vilda Schizandran från Changbai Mountain och ekologiskt odlade Gojibär från Heavenly Mountain i nordvästra Kina. Denna fantastiska tinktur kommer att överraska med sina många fördelar. Formuleringen är lämplig för män och kvinnor, unga eller gamla.


Gojibär:


Goji är ett hälsosamt och skyddande bär enligt traditionell kinesisk medicin. I traditionell kinesisk medicin, har Goji använts som en anti-aging ört, men det är också en favorit för barn och ungdomar. Denna ört/bär innehåller enkla och komplexa sockerarter, polysackarider, betainer, zeaxantin och physalein.


Gojibär, eller Lyciumfrukt (Lycium barbarum), har ansetts vara en superfood sedan början av den asiatiska civilisationen. Till denna dag vördas Goji i Asien för att bevara ungdom, hälsa och stärka hela kroppen. Goji används ofta i kombination med andra framstående örter som Ginseng, Reishi och Schizandra.


Eftersom det ofta är omöjligt att konsumera tillräckligt med antioxidanter via vår kost, kräver den moderna livsstilen att vi kompletterar vår kost med rika, koncentrerade källor till antioxidanter. De mest potenta antioxidanterna finns inte nödvändigtvis i vanliga livsmedel. Polyfenoler i grönt te är ett perfekt exempel, liksom karotenoider och polysackarider i Goji. Kroppen betjänas bäst genom att konsumera ett brett spektrum av antioxidanter, det är därför bra att komplettera vår kost med några potenta antioxidanta örter och superfoods för att skydda våra kroppar.


Goji bär ett perfekt komplement till vår dagliga kost. Det har bevisats att matlagning inte förstör antioxidant aktiviteten i Goji. Goji är en bra källa för C-vitamin. Den mänskliga kroppen behöver massor av vitamin C, och den måste fyllas på dagligen. Gojibär innehåller ett unikt vitamin C -prekursor, som kallas askorbinsyra 2-beta-G. Denna prekursor assimileras lätt av kroppen och är mycket biotillgänglig. 

Goji anses vara en "skönhetsört" i Fjärran Östern. Goji är nämligen rik på fosfolipider - den huvudsakliga lipidkomponenten i alla cellmembran.


Gojibär innehåller ett överflöd av beståndsdelar inklusive: 5 oika Lycium polysackarider (LBP), 18 aminosyror, 6 essentiella fettsyror, vitamin B1, B2, B6, E och mer än 20 spårämnen inklusive kalcium, selen, zink, fosfor och järn.


Schizandra:


Schizandra bär, från växten Schisandra chinensis, känd som "kvintessensen av kinesiska tonic örter" är en antioxidant och adaptogent bär med mycket högt näringsinnehåll. Schizandra är en kinesisk medicinalväxt som har använts sedan början av den kinesiska civilisationen och är fortfarande en elitört i det kinesiska örtsystemet.

Själva namnet Schizandra på kinesiska; Wu Wei Zi, säger en hel del om kvalitéerna denna ört besitter. Wu Wei Zi betyder "Fem smakers frukt" på grund av att Schizandra besitter alla fem av de klassiska smakerna (surt, beskt, sött, kryddigt och salt) och därmed besitter kärnan i alla fem av de elementära energierna (trä, eld, jord, metall och vatten). Schizandra är respekterad som en hälsotonic i samma klass med Ginseng , Reishi och Goji.


Dosering: 1-3 pipetter i vatten, te eller i en smoothie; 2 gånger per dag. Kan ökas till max 12 pipetter per dag. 1 pipett = 0,75 ml. Flaskan är i mörkt glas och innehåller ca 80 pipetter. Om du vill får bort alkoholen kan tinkturen intas i varmt vatten/te.


Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.

Innehåll flaska: 59 ml vätska, ca 80 pipetter.

Ingredienser: Tinktur av vild Schizandra frukt (Wu Wei Zi) från Changbai Mountain och ekologiska Gojibär från Heaven Mountain, vatten och sädalkohol. Om du önskar få bort alkoholen kan tinkturen intas i varmt vatten/te.

Traditionell Funktion inom Kinesisk Medicin: Tonifierar alla 3 skatter*, vårdar alla 5 element och balanserar alla 12 meridianer.


Koncentration: 8:1


Ursprungsland: Kina


Tillverkare: Dragon Herbs, USA.


Ron Teeguarden som skapat Dragon Herbs reser personligen världen över för att plocka ut örter för att kunna garantera att dess innehåll är de finaste i världen med superb kvalité.


*Inom traditionell kinesisk medicin (TCM) talar man om "De 3 Skatterna" som centrala begrepp för vårt välbefinnande - ett långt och lyckligt liv.


De 3 Skatterna är:
Jing - vår ursprungliga energi.
Qi - energin som cirkulerar och används i det dagliga livet.
Shen - vår själ eller "visdomssinne".

När dessa tre är starka och i harmoni sägs människan befinna sig i "hälsa bortom fara" och vara på god väg att leva ett långt, vist och lyckligt liv. Detta är grunden, enligt Taoisterna, för att kunna uttrycka vår fulla potential som människa.

Ett sätt att se på det är att likna vårt varande vid ett stearinljus;


Jing är själva stearinet - grundenergin som ger näring till de andra två.
Qi är veken - det som gör det möjligt för ljuset att brinna.
Shen är själva ljuset eller elden; det som lyser upp, sprider ljus och värme runtomkring sig samt hur starkt det brinner.

Se fler varor

Heaven Mountain - Soltorkade Gojibär från Dragon Herbs
Heaven Mountain, är ett enormt berg i Centralasien, och är källan till världen...
169 kr
Cordyceps 8:1 från Dragon Herbs
Dragon Herbs har studerat odling av Cordyceps i över tjugo år och har skapat en hö...
439 kr
Tao in a Bottle från Dragon Herbs
Tao in a Bottle är ett kosttillskott med aminosyran L-teanin som finns naturligt i grönt...
369 kr
Duanwood Reishi 10:1 Extrakt från Dragon Herbs
Duanwood Reishi, enligt många den mest aktiva formen av Reishi, är en omtyckt adaptogen...
459 kr