Greenstar Pro (Professional) Juicemaskin
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Greenstar Pro (Professional) Juicemaskin i gruppen Köksutrustning / Juicemaskiner hos ClearLife.se (S-10022)
Greenstar Pro (Professional) Juicemaskin
Greenstar Pro (Professional) Juicemaskin
Greenstar Pro (Professional) Juicemaskin
Greenstar Pro (Professional) Juicemaskin
Greenstar Pro (Professional) Juicemaskin
Greenstar Pro (Professional) Juicemaskin
Greenstar Pro (Professional) Juicemaskin
Greenstar Pro (Professional) Juicemaskin
Greenstar Pro (Professional) Juicemaskin
Greenstar Pro (Professional) Juicemaskin

Greenstar Pro (Professional) Juicemaskin

10995 kr
Greenstar Pro är känd för att vara en av de bästa juicemaskinerna för att kunna njuta av kallpressad juice. Juiceringsprocessen består av tre steg - krossning, blandning och pressning med dubbelvalsar (twin-gear) i rostfritt stål. Den låga hastigheten på juicepressen gör att vitaminer, mineraler och enzymer bibehålls. I de två koniska växlarna som tuggar råvarorna i Greenstar har det integrerats bio-magneter för att optimera kvaliteten på juicen. Magneterna ökar mineralernas biotillgänglighet och ”drar” mer mineraler in i juicesaften. Med kvarntillbehöret (ett filter utan nät, som ingår) förvandlar du Greenstar till en "kvarn" för att göra nötsmör, patéer och glass/sorbéer.
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
S-10022
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela
Greenstar Pro

Greenstar Pro är en uppdaterad Greenstar Elite som länge varit en favorit hos många rawfood-entusiaster och är känd som en av de bästa juicepressarna. Greenstar Pro är valet för den kräsne konsumenten eller för den som vill jucia mycket, tex på ett cafe eller juicebar.

Den låga hastigheten på juicepressen gör både så att vitaminer, mineraler och enzymer finns kvar och dessutom att en minimal mängd syre blandas in och oxidationen sker således långsammare.

Greenstar har en trestegsextraktionsprocess som börjar med att krossa råvarorna, därefter blanda och skrubba, vilket ytterligare öppnar cellmembranen och fibrerna, och till sist avslutas processen med pressning som klämmer ut juicesaften genom det grov- eller finmaskiga filtret.

Vad är de nya fördelarna med Greenstar Pro?:

 • Dubbelvalsarna (twin-gear) som kallpressar juicen är på denna maskin är helt i rostfritt stål för ökad hållbarhet.
 • Låsningsmekanism - Genom att byta låssystem från löstagbara vredet till ett stationärt spärrsystem, erbjuder det nya snapsteget ett enklare sätt att montera och demontera maskinen.
 • Tillagd säkerhet - Greenstar förhindrar skador genom ett säkerhets kopplingssystem som är fäst på säkerhetsluckan, vilket inaktiverar funktionen när huven avlägsnas.
 • Easy Clean Up - Genom att kombinera delar genom den nya snygga designen finns färre delar, vilket innebär att det är mindre delar att rengöra. Dessutom kan den medföljande säkerhetsluckan användas som en korg efter rengöring, vilket ger dig lagringsutrymme för torkning utan att ta upp ytterligare utrymme på diskbänken.
 • Just Grip Outlet Justeringsknappen - Knappen har omformats för att inkludera lätta greppskenor så att du enkelt kan ta tag i, vrida och manuellt styra trycket inuti maskinen så att du kan juica en större mängd olika frukter och grönsaker av olika konsistenser.
 • Advanced Heavy Duty Jumbo Twin Gears - Utformad för att maximera avkastningen och näringsvärdet på din juice, med samma magnetiska och biokeramiska teknik som de ursprungliga dubbla växlarna. Helt enkelt högre avkastning.
 • Ökad mångsidighet - Genom att tillsätta blandningssteget mellan krossnings- och pressningsstegen, har juicing av mjuk frukt nu blivit mycket enklare och effektivare.
 • Ökat värde - Genom att bara inkludera de mest populära föremålen i ett bekvämt paket finns det endast ett tillvalstillbehör till Greenstar Pro; justeringsratt för mjuk fruktuttag.
 • Tamper Holder - Hållare för nedstötarstav ger extra bekvämlighet.

Greenstar har fyra olika "screens" / filter för olika ändamål:

 • Finmaskigt nät för juice med minimalt med fruktkött.
 • Grovmaskigt nät för juice med mer frutkött.
 • Med stort hål för att bara mala mellan valsarna - det sker då ingen separation av juice och fiber.
 • Med hylsan utan nät, förvandlas Greenstar till en "kvarn" för att göra nötsmör, patéer och glass/sorbéer, det sker då ingen separation av juice och fiber.

Greenstar Pro ger högre näringsvärde:

För att ge en skonsam extraktion använder sig Greenstar av låghastighetsextraktion, endast 110 varv per minut som håller temperaturen mycket låg. Dessutom medför den låga hastigheten att ytterst lite syre blandas med den färskpressade juicen som annars medför oxidation och kraftigt minskar näringsvärdet på den färdiga juicen. När värme bildas vid extraktionsprocessen med enklare juicemaskiner (centrifug, rivmaskiner etc.) skadas vitaminer och enzymer.

I de två koniska växlarna som tuggar råvarorna i Greenstar har det integrerats bio-magneter för att optimera kvaliteten på juicen. Magneterna ökar mineralernas biotillgänglighet och ”drar” mer mineraler in i juicesaften. Mineralerna absorberas därmed lättare upp av kroppen.

Många användningsområden:

Med Greenstar Pro kan du också göra sorbet eller pure av dina färska eller frysta frukter samt desserter med nötter och torkade frukter. Greenstar fungerar mycket bra för rotfrukter, grönsaker och frukt. Dock optimalt om mjuk frukt blandas med hårdare frukt som äpple.

Varför ”bara” 200 W motor?

Det kan låta motsägelsefullt att en 200 W motor kan vara effektiv när de flesta juicemaskinerna på marknaden har en effekt på över 500 W. Högwattsmodellerna som oftast river/centrifugerar grönsakerna och frukten gör saft snabbt och maler allt. Fördelen med den långsamma hastigheten är att minimalt med värme bildas (dvs vitaminer, mineraler och enzymer överlever) och maximalt med juicesaft dras ur fibrerna och cellmembranen, detta ger en tydlig skillnad mellan juicesaften och det torra restmaterialet som blir kvar.

Innehåll i paket:
Utloppsjustering
Nedstötarstav i trä
Hylsa utan nät
Hylsa med nät
Hylsa med hål
Hylsa utan hål
Twin Gears i rostfritt stål
Glasbehållare
Droppbricka
Nedstötarstav i plast
Nedstötarstav i trä
Sil i rostfritt stål
Skrap set
Rengöringsborste

Specifikation:
Garanti: 3 år vid professionellt bruk och 12 år vid privat bruk.
Mått: 47.2 x 31.4 x 17.2 cm (B x D x H).
Vikt: 13.2 kg.
Effekt: 200 W.
Kontakt: Svensk standard.
Tillverkare: Tribest, USA.
SparaSpara

Se fler varor

Vertikal Pressvals Slowstar
Pressvals Slowstar Juicemaskin. Reservdel till Slowstar juicer. Denna ingår när kö...
639 kr
Slowstar Silikonblad
Extra silikonblad till Slowstar Juicer. OBS! Ingår 1 styck silikonblad.
69 kr
Utloppsjustering Standard Greenstar
Utloppsjustering standard ingår vid köp av Greensstar Elite juicemaskinen. Kan äve...
189 kr
Dricklock till Personal Blender
Dricklock till din Personal Blender som passar till både glasburkar och plastmuggar. 1 styck...
99 kr