Groddfrön Broccoli
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Groddfrön Broccoli i gruppen Naturliga Kosttillskott / Medical Medium  hos ClearLife.se (10365)
Groddfrön Broccoli

Groddfrön Broccoli

18 kr
Broccoligroddar är både mycket goda och rika på näring. De innehåller bland annat vitaminer som A, C, B och E, och även mineraler som kalcium och kalium. Denna sorts frö görs sig bra både i glasburk och i groddtorn. Gror på ca 4-6 dagar. Innehåller 13 gram ekologiska fröer.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10365
Info Omdöme Tipsa en vän Dela

Broccolifrö GEO

Broccoligroddar är mycket rika på näringsämnen och mycket goda. De innehåller bland annat vitaminer som A, C, B och E, och även mineraler som kalcium och kalium. Groddarna är mer näringstäta än den färdiga växten, och har också ett högre innehåll av potenta ämnen som sulforafan.

Hur groddar man?

1. Blötläggning:
 
Skölj fröerna grundligt i rinnande vatten. Använd ca 1 matsked groddfrön. Placera fröerna i en burk/skål och täck dem med kallt vatten. Blötlägg fröna över natten.

2. Sköljning:

Skölj fröna ordentligt i vatten. Om du använder en groddningsställning med brickor se till att sprida ut fröna jämnt. Denna sort av frö kan groddas i alla typer av groddningsredskap. Tänk på att de ökar i volym. Vattna alltid fröna 2-3 gånger om dagen tills de har groddats färdigt.

3. Placering av groddburken:

Förvara groddburken eller brickorna i rumstemperatur och i goda ljusförhållanden. En ljus plats men inte i direkt solljus. Förhindra ackumuleringen av allt för mycket vatten och fukt.

4. Att titta efter:

Efter ett par dagar kommer du se små skott bildas - detta är början på groddningen. Du kan eventuellt se små vita fibrer på skotten. Detta är helt normalt men kan vid första anblicken lätt misstas för mögel. Mögel har en unken lukt och ser ut som grå päls, inte samma sak.

5. Skörd:

Groddarna är redo att skördas efter ca 6-8 dagar. Efter en groddomgång, diska allt låt lufttorka. Vi rekommenderar att du sköljer groddarna innan du äter dem.

Förvaring: Om groddarna inte ska ätas direkt kan de förvaras i kylskåp i 2-3 dygn och sköljas inför varje gång man vill äta dem. Förvaring frön: torrt, svalt och mörkt.

Användning av groddar: Strö över sallad, i soppa, i wraps, på smörgåsen eller i all slags mat.

Innehåll: 13 gram ekologiska groddfröer från broccoli.


Tillverkare:
GEO, Italien.

Se fler varor

Groddfrön Rödkål
Rödkålsgroddar innehåller precis som broccoligroddar många vitaminer och organ...
18 kr
Groddfrön Alfalfa 500 g
De små fröna från alfalfan ger groddar som är bland de mest näringsrika...
149 kr
Groddfrön Klöver
Klövergroddar liknar mycket alfalfa, men när man tittar närmare så ser man att...
18 kr
Groddfrön Broccoli 300 g
Broccoligroddar är både mycket goda och rika på näring. De innehåller ...
199 kr