Gynostemma 100 gram
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Gynostemma 100 gram i gruppen Naturliga Kosttillskott / Anti-Age hos ClearLife.se (10196)
Gynostemma 100 gram
Gynostemma 100 gram

Gynostemma 100 gram

179 kr
Alive Foods gynostemma är ett örtte från ekologiskt odlad gynostemma pentaphyllum från höga bergstrakter i sydvästra Kina, även kallad för ”Jiaogulan”. Dess löv plockas alltid i augusti då de innehåller mest av dess aktiva ämnen. Den innehåller ginsenosider som en gång troddes vara helt unika för Panax Ginseng. De biologiska effekterna av gynostemma och panax verkar vara ganska lika; de är kraftfulla adaptogenska örter. Det är både hälsosamt och mycket gott. Innnehåller inget koffein. 100 gram torkat te i påse.

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Artnr:
10196
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Gynostemma
 
Alive Herbs gynostemma är ett örtte från ekologiskt odlad Gynostemma pentaphyllum från höga bergstrakter i sydvästra Kina, även kallad för ”Jiaogulan”. Dess löv plockas alltid i augusti då de innehåller mest av dess aktiva ämnen.

Gynostemma är välsmakande och uppfriskande och mycket rikt på antioxidanter och adaptogena ämnen. Det är rikt på ginsenosider som en gång troddes vara helt unika för Panax Ginseng. De biologiska effekterna av gynostemma och panax är ganska lika.


De viktigaste aktiva ingredienserna i Gynostemma kallas saponiner.
Saponinerna i Gynostemma kallas gypenosides. Det finns minst 82 gypenosides i Gynostemma; det är dessa beståndsdelar som är ansvariga för den aptogeniska kvalitén i detta ört-elexir.

Gynostemma används som adaptogen för att hjälpa kroppen svara an på ett hälsosamt sätt. Adaptogener är örter/växter som verkar för att öka kroppens förmåga att anpassa sig till olika former av fysisk, psykisk, kemisk eller biologisk stress och föränderliga situationer. Adaptogener bidrar till att skapa ett tillstånd av balans i kroppen och gör kroppen mer anpassningsbar.

Dosering: fyll en te-sil, sätt i varmt vatten och avnjut som te.

Notera:
Gynostemma har viss blodförtunnande och immunstärkande effekt och ska därför inte tas regelbundet av de som tar blodförtunnande, immunsuppressiva läkemedel eller av dem med sjukdomar som har ökad blödningsrisk. Ej för gravida och ammande.


Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.


Ingredienser: 100% Gynostemma pentaphyllum. Denna ört är framtagen enligt ”Di Dao” principen. En di dao ört är en premium ört för att den produceras på specifika geografiska områden med en särskild uppmärksamhet på odlings- och bearbetningstekniker sedan Tangdynastin (618-907).

Innehåll: 100 gram.

Ursprungsland:
Kina


Leverantör:
Alive Foods, Sverige.

Se fler varor

RAW Kallpressad Ekologisk Kokosolja AliveFoods
Raw, ekologisk och kallpressad Extra Virgin kokosolja med underbar kokossmak. Ej blekt, härda...
99 kr
RAW Ekologiskt Baobabpulver
Baobab är en sötsyrlig frukt från Baobabträdet i Afrika. Baobab är en myc...
149 kr
RAW Ekologiska Cashewnötter 200 g
Dessa cashewnötter är aldrig uppvärmda för att bevara näringsämnen o...
129 kr
Chaga 10:1 Extrakt 100 gram
Detta chagapulver extraheras från chaga (sprängticka) som växer vilt i nordös...
239 kr