Spirulina: Köp Ekologist Spirulinapulver - Clearlife.se
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Hawaiiansk Spirulina Pulver i gruppen Naturliga Kosttillskott / Medical Medium  hos ClearLife.se (10269)
Hawaiiansk Spirulina Pulver
Hawaiiansk Spirulina Pulver

Hawaiiansk Spirulina Pulver

219 kr
Hawaiiansk spirulina är en av de mest kända i världen för sin renhet och höga kvalité. Spirulina Pacifica odlas i färskvattensdammar på Kona kusten på Big Island of Hawaii. Sötvattnet kommer från akviferer (vattnet filtrerats naturligt genom lavasten) och de lägger till ca 5% djupt havsvatten (från 600 meters djup) för att få unika spårämnen i slutprodukten. Spirulina är en utmärkt källa till protein, vitaminer, mineraler och fykocyanin. Spirulina är ett ypperligt sätt att boosta måltiden med extra näring och protein. 142 gram pulver i burk. Vid 1 tsk per dag räcker burken i 47 dagar.

SparaSpara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10269
Info Omdöme Tipsa en vän Dela

Hawaiiansk Spirulina 146 gram


Hawaiiansk spirulina är en av de mest kända i världen för sin renhet och höga kvalité. Spirulina Pacifica odlas i färskvattensdammar på Kona kusten på Big Island of Hawaii.

Sötvattnet kommer från akviferer (vattnet filtrerats naturligt genom lavasten) och de lägger till ca 5% djupt havsvatten (från 600 meters djup) för att få unika spårämnen i slutprodukten. Rent vatten producerar en ren slutprodukt - man kan smaka skillnaden.

Nutrex Hawaii Ocean Chill Drying™ - system eliminerar oxidation och skador på karotenoider, enzymer och andra näringsämnen som kan uppstå vid vanliga torkningsmetoder. Detta system torkar spirulinan på bara 3-7 sekunder, bygger på mycket kallt, djupt havsvatten för att ge fukt och använder mindre än en procent syre för att bevara fytonäringsämnena.

Spirulina ger ett brett spektrum näringsämnen med många fördelar. Dess cellväggar innehåller ingen cellulosa.

Spirulinans imponerande näringsinnehåll är lättupptagligt. Spirulina innehåller protein (alla essentiella aminosyror), kolhydrater, mineraler, vitaminer (ej C och D), gamma linolensyra, klorofyll, fykocyanin, antioxidanter och SOD. Det är ett komplett protein som är lättsmält för kroppen.


Spirulinas Historia
:

Spirulina är en av jordens äldsta livsformer, en alg. I de gamla Maya och Aztek-kulturerna värdesattes den högt för sina läkande och stärkande effekter och det användes flitigt som ett komplement till kosten. Man ansåg att denna "gudarnas mat" snabbt gav energi och ökade kroppens styrka. Även i Afrikanska Knembus har Spirulina använts som näringskälla sedan urminnes tider.


Dosering vuxna:
Ta 1 tsk (3 gram) per dag i ett glas vatten, i smoothie, i dressing eller på annat sätt. Atleter och andra högpresterande personer kan experimentera med högre doser för optimal effekt. Vi använder spirulina i såser, dressingar, smoothies, soppor, smoothies, kakaor etc.


Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.


En burk innehåller: 142 gram Hawaiiansk spirulina (Arthrospira platensis). Inget annat tillsatt. Vid 1 tsk per dag räcker burken i 47 dagar.


Näringsvärde per 1 tsk (3 gram):

Kalorier 10 kcal/41,84 kJ
Protein 2 gram
Kolhydrater <1 gram
Salt 87 mg
Vitamin A ** 2250 µg
Vitamin K (K1, K2) 40 µg
Vitamin B12 7 µg
Järn 5 mg
Magnesium 15 mg
Mangan 0,2 mg
Spirulina 3 gram
Fykocyanin 270 mg
Gammalinolensyra (GLA) 32 mg
Klorofyll 21 mg
Karotenoider 13 mg
Zeaxantin 3 mg
** som betakaroten.


Förvaring:
Ha öppnad burk i kylskåp för bästa hållbarhet.


Ursprungsland:
Hawaii, USA.


Tillverkare:
Nutrex, USA.

SparaSpara

Se fler varor

Hawaiianska Spirulina Tabletter
Hawaiiansk spirulina är en av de mest kända i världen för sin renhet och h&oum...
219 kr
BioAstin Hawaiiansk Astaxanthin
BioAstin Hawaiiansk Astaxanthin är en karotenoid (antioxidant) som kommer från mikroalg...
459 kr