Spirulina: Köp Ekologist Spirulinapulver - Clearlife.se
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Hawaiianska Spirulina Tabletter i gruppen Naturliga Kosttillskott / Medical Medium  hos ClearLife.se (10270)
Hawaiianska Spirulina Tabletter
Hawaiianska Spirulina Tabletter

Hawaiianska Spirulina Tabletter

219 kr
Hawaiiansk spirulina är en av de mest kända i världen för sin renhet och höga kvalité. Spirulina Pacifica odlas i färskvattensdammar på Kona kusten på Big Island of Hawaii. Sötvattnet kommer från akviferer (vattnet filtrerats naturligt genom lavasten) och de lägger till ca 5% djupt havsvatten (från 600 meters djup) för att få unika spårämnen i slutprodukten. Spirulina är en utmärkt källa till protein, vitaminer, mineraler och fykocyanin. Spirulina är ett ypperligt sätt att boosta måltiden med extra näring och protein. 200 tabletter á 500 mg i burk. Vid 6 tabletter dagligen räcker burken i 33 dagar.

SparaSpara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10270
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Hawaiiansk Spirulina 200 tabletter


Hawaiiansk spirulina är en av de mest kända i världen för sin renhet och höga kvalité. Spirulina Pacifica odlas i färskvattensdammar på Kona kusten på Big Island of Hawaii.

Sötvattnet kommer från akviferer (vattnet filtrerats naturligt genom lavasten) och de lägger till ca 5% djupt havsvatten (från 600 meters djup) för att få unika spårämnen i slutprodukten. Rent vatten producerar en ren slutprodukt - man kan smaka skillnaden.

Nutrex Hawaii Ocean Chill Drying™ - system eliminerar oxidation och skador på karotenoider, enzymer och andra näringsämnen som kan uppstå vid vanliga torkningsmetoder. Detta system torkar spirulinan på bara 3-7 sekunder, bygger på mycket kallt, djupt havsvatten för att ge fukt och använder mindre än en procent syre för att bevara fytonäringsämnena.

Spirulina ger ett brett spektrum näringsämnen med många fördelar. Dess cellväggar innehåller ingen cellulosa.

Spirulinans imponerande näringsinnehåll är lättupptagligt. Spirulina innehåller protein (alla essentiella aminosyror), kolhydrater, mineraler, vitaminer (ej C och D), gammalinolensyra, klorofyll, fykocyanin, antioxidanter och SOD. Det är ett komplett protein som är lättsmält för kroppen.


Spirulinas Historia
:

Spirulina är en av jordens äldsta livsformer, en alg. I de gamla Maya och Aztek-kulturerna värdesattes den högt för sina läkande och stärkande effekter och det användes flitigt som ett komplement till kosten. Man ansåg att denna "gudarnas mat" snabbt gav energi och ökade kroppens styrka. Även i Afrikanska Knembus har Spirulina använts som näringskälla sedan urminnes tider.


Dosering vuxna:
6 tabletter per dag med ett glas vatten eller en smoothie. Atleter och andra högpresterande personer kan experimentera med högre doser för optimal effekt.


Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.


En burk innehåller: 200 tabletter á 500 mg Hawaiiansk spirulina (Arthrospira platensis), kiseldioxid (silica), cikoria inulin och vegetabiliskt magnseiumsterat. Vid 6 tabletter dagligen räcker burken i 33 dagar.


Näringsvärde per 6 tabletter:

Kalorier 10 kcal/41,84 kJ
Protein 2 gram
Kolhydrater <1 gram
Salt 125 mg
Vitamin A ** 2250 µg
Vitamin K (K1, K2) 40 µg
Vitamin B12 7 µg
Järn 5 mg
Magnesium 15 mg
Mangan 0,2 mg
Spirulina 3 gram
Fykocyanin 225 mg
Gammalinolensyra (GLA) 32 mg
Klorofyll 18 mg
Karotenoider 12 mg
Zeaxantin 2,5 mg
** som betakaroten.


Förvaring:
Ha öppnad burk i kylskåp för bästa hållbarhet.


Ursprungsland:
Hawaii, USA.


Tillverkare:
Nutrex, USA.

SparaSpara

Se fler varor

Hawaiiansk Spirulina Pulver
Hawaiiansk spirulina är en av de mest kända i världen för sin renhet och h&oum...
219 kr
BioAstin Hawaiiansk Astaxanthin
BioAstin Hawaiiansk Astaxanthin är en karotenoid (antioxidant) som kommer från mikroalg...
459 kr