High Mountain Shilajit från Dragon Herbs
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

High Mountain Shilajit från Dragon Herbs i gruppen Naturliga Kosttillskott / Vitaminer & Mineraler / Mineraler hos ClearLife.se (100096)
High Mountain Shilajit från Dragon Herbs

High Mountain Shilajit från Dragon Herbs

489 kr
Shilajit är rikt på mineraler, speciellt humussyra och fulvosyra. På Sanskrit betyder Shilajit: "Erövrare av berg och förstörare av svaghet". Dragon Herbs erbjuder ett 100% rent och kvalitetskontrollerat extrakt av Shilajit - inte att förväxla med billigare produkter som inte håller denna standard. 60 vegetabiliska kapslar.
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
100096
Info Omdöme Tipsa en vän Dela

High Mountain Shilajit från Dragon Herbs


Shilajit är en "ört" som samlas in av lokalbefolkningen i Himalaya. Shilajit består av mineralavlagringar som utsöndras från sprickor i bergen högt upp i Himalaya om sommaren. Dessa avlagringar är gjorda av organiskt växtmaterial som tros ha pressats under stenen i hundratals år. Efter att det samlats in går det igenom en naturlig process av rening och koncentration för att bli ett extrakt.


Shilajit är rikt på växtbaserade organiska mineraler, antioxidanter, aminosyror och fytonäringsämnen. Beroende på källa och kvalitet innehåller det ett komplex av mellan 70 och 85 mineraler och spårämnen. Shilajit är en "humus-substans"; humus kallas det naturliga material som skapas när jordens mikroorganismer komposterar organiskt material till element som är användbara för nya växter. 

Den viktigaste aktiva komponenten i Shilajit, så vitt vi vet idag, är makromolekyler som kallas fulvosyra (fulvic acid). Dragon Herbs High Mountain Shilajit kommer från hög höjd i Himalaya och har testats i laboratorium för sin autenticitet och renhet, samt för att innehålla minst 40% fulvosyra (fulvic acid).


Dosering vuxna: 1-2 kapslar, 2 gånger/dag. Ej för barn eller gravida/ammande. En annan kontraidikation inom kinesisk medicin är om man har "överskott av eld", då bör Shilajit kombineras med kylande örter eftersom det har en "värmande" effekt.


Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.

Innehåll: 60 vegetabiliska kapslar med 485 mg extrakt av shilajit.

Innehåll per kapsel: 485 mg rent Shilajit extrakt.


Ingredienser:
Shilajit, vegetabiliska kapslar (naturliga vattenlösliga polysakarider som framställs genom en jäsningsprocess av vegetabiliskt ursprung), risskalsextrakt och kalcium stearate.

Innehåller inte stärkelse, konserveringsmedel eller kemiska modifieringar. Ron Teeguarden som skapat Dragon Herbs reser personligen världen över för att plocka ut örter för att kunna garantera att dess innehåll är de finaste i världen med superb kvalité.


Ursprungsland:
Västra Himalaya.


Tillverkare: Dragon Herbs, USA.


*De 3 Skatterna


Inom traditionell kinesisk medicin (TCM) talar man om "De 3 Skatterna" som centrala begrepp för vårt välbefinnande - ett långt och lyckligt liv.


De 3 Skatterna är:


  • Jing - vår ursprungliga energi.
  • Qi - energin som cirkulerar och används i det dagliga livet.
  • Shen - vår själ eller "visdomssinne".

När dessa tre är starka och i harmoni sägs människan befinna sig i "hälsa bortom fara" och vara på god väg att leva ett långt, vist och lyckligt liv. Detta är grunden, enligt Taoisterna, för att kunna uttrycka vår fulla potential som människa.

Ett sätt att se på det är att likna vårt varande vid ett stearinljus;


Jing är själva stearinet - grundenergin som ger näring till de andra två.
Qi är veken - det som gör det möjligt för ljuset att brinna.
Shen är själva ljuset eller elden; det som lyser upp, sprider ljus och värme runtomkring sig samt hur starkt det brinner.

Se fler varor

Tao in a Bottle från Dragon Herbs
Tao in a Bottle är ett kosttillskott med aminosyran L-teanin som finns naturligt i grönt...
359 kr
Duanwood Reishi 10:1 Extrakt från Dragon Herbs
Duanwood Reishi, enligt många den mest aktiva formen av Reishi, är en omtyckt adaptogen...
449 kr
Goji & Schizandra 8:1 från Dragon Herbs
Denna tinktur utvinns från den allra finaste, vilda Schisandran från Changbai Mountain...
319 kr
Spring Dragon te från Dragon Herbs
Ett fantastiskt te gjort på Gynostemma, med extrakt av Luo Han Guo, Schisandra, Goji, Astraga...
109 kr