Holistic K2+D3 i kokosolja
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Holistic K2+D3 i kokosolja i gruppen Naturliga Kosttillskott / Vitaminer & Mineraler / Enskilda Vitaminer hos ClearLife.se (10337)
Holistic K2+D3 i kokosolja

Holistic K2+D3 i kokosolja

269 kr

Senare år har det forskats allt mer på vitamin K2 och dess relation till intag av vitamin D3. Dessa former är de mest effektiva formerna av vitamin K & D och har en lång rad potentiella hälsoeffekter. De är upplösta i kokosolja för att säkerställa bästa upptag. 60 kapslar som räcker i 2 månader vid en kapsel per dag.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10337
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela
Holistic K2+D3

Holistic K2+D3 innehåller vitaminerna K2 och D3 upplösta i ekologisk kokosolja för bästa upptag. Dessa två vitaminer samverkar och har enligt stuider visat sig vara viktiga för bl.a. benhälsa.

Det tar flera decennier att utveckla sjukdomar som benskörhet och hjärt-kärlsjukdomar. Det kan förebyggas om man i god tid ser över sin livstil, särskilt kost och stress. Syrabildande kost är en av de främsta orsakerna till benskörhet, dvs. en diet bestående av mycket kött, fisk, fågel, ägg, mjölk, socker och vete. Det är således viktigt att införa basbildande kost som grönsaker, bär, frukt, nötter, frön, alger, bovete, quinoa och chifrön.

Fördelar med vitamin K:

  • Vitamin K bidrar till normal blodkoagulation.
  • Vitamin K bidrar till att bibehålla normal benstomme.


Fördelar med D-vitamin:

  • Bidrar till immunsystemets normala funktion.
  • Bidrar till att bibehålla normal benstomme.
  • Bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
  • Bidrar till att bibehålla normala tänder.
  • Bidrar till normalt upptag/utnyttjande av kalcium och fosfor.
  • Har en roll i celldelningsprocessen.

Dosering vuxna:
1- 2 kapslar per dag eller enligt rekommendation, gärna i samband med måltid. Intag av D-vitamin kan öka behovet av extra magnesium. Klicka här för magnesium. Märk: K-vitamin hjälper till att koagulera blodet, vilket innebär att personer som tar blodtunnande medel ej bör ta K2-vitaminer.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.


Ingredienser:
Fyllnadsmedel (ekologisk kokosolja), D3 (kolekalciferol) och K2. Kapseln är vegetabilisk och består av modifierad majsstärkelse, glycerol och karragenan från rödalg.

D-vitaminet utvinns ur fett från fårull. Vitamin K2 är i form av MK-7 (MenaQ7) och är den naturliga formen av K-vitamin som utvinns ur Natto, ett traditionellt japanskt livsmedel som består av fermenterade sojabönor.

Innehåll per kapsel: K2-vitamin 45 µg = 60% av RDI och D3-vitamin 50 µg (2 000 IE) = 667% av RDI

Märk: En person som använder warfarin, och börjar med vitamin K2 kan finna att han eller hon behöver samma, en ökad eller minskad veckodos warfarin för att bibehålla den ideala “förtunningsgraden” av blodet. Det innebär att alla som använder warfarin bör tala med sin läkare och säkerställa adekvat regelbunden kontroll av warfarinets effekter när man börjar med vitamin K2.

Tillverkare: Holistic, Sverige.

Se fler varor

Holistic C-vitamin BioFlav
Holistic C-vitamin BioFlav innehåller vitamin C i form av askorbinsyra, magnesiumaskorbat och...
159 kr
Holistic Flytande D-Vitamin Vegan
Holistic D3-vitamin är ett kosttillskott baserad på 100% vegetabiliskt lavextrakt rikt ...
289 kr
Holistic UriBalans - D-mannos & Tranbär
UriBalans innehåller tranbärsextrakt, utvalda mjölksyrabakterier och monosackaride...
279 kr
Holistic Aloe Vera
Aloe Vera är en av de äldsta och mest kända medicinalväxterna på jorden. ...
192 kr