Holistic LactoVitalis Pro
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Holistic LactoVitalis Pro i gruppen Naturliga Kosttillskott / Matsmältning/Mage & Tarm / Veganska Mjölksyrabakterier hos ClearLife.se (10702)
Holistic LactoVitalis Pro

Holistic LactoVitalis Pro

268 kr
Lactovitalis Pro är ett kosttillskott som innehåller 20 miljarder goda mjölksyrabakterier från 12 olika bakteriestammar med den välstuderade mjölksyrabakterien Lactobacillus rhamnosus GG. 90% av de goda bakterierna kommer fram oskadda till tarmen. Vid en kapsel om dagen räcker burken i en månad. 30 vegetabiliska kapslar i en burk.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10702
Info Omdöme Tipsa en vän Dela

Holistic LactoVitalis Pro - Goda Magbakterier


LactoVitalis Pro ger ett tillskott av minst 20 miljarder mjölksyrabakterier från 12 olika stammar, däribland den välstuderade L. rhamnosus GG, kombinerat med vitamin C som bidrar till immunsystemets normala funktion och vitamin B2 som bidrar till att bibehålla normala slemhinnor. En patenterad teknik skyddar de känsliga mjölksyrabakterierna på dess väg till tarmen. Lactovitalis innehåller även FOS (fruktooligosackarider), som är näring för goda bakterier i tarmen.


Flera olika saker är viktiga med en produkt som innehåller goda bakterier;


  • Att bakterierna är levande. I LactoVitals Pro skyddas de levande bakterierna på två sätt. Dels är de dubbelt inkapslade i en matris av proteiner och kolhydrater (detta har inget med den yttre kapseln att göra). Dessutom finns ett torkmedel i burken som håller fukt borta, eftersom fukt och värme är det som snabbast bryter ned levande (aktiva) bakterier.
  • LactoVitals Pro innehåller 12 av de mest livskraftiga och verkningsfulla bakteriestammar som finns i dag.
  • Antalet bakterier i kapseln är naturligtvis viktigt. LactoVitals pro innehåller 20 miljarder aktiva levande mjölksyrabakterier per kapsel.
  • Antalet bakterier som fortfarande lever och är aktiva när du intar produkten är avgörande eftersom det är levande bakterier som gör nytta. LactoVitalis Pro innehåller därför stammar som i sig själva är tåliga. Majoriteten av bakteriestammarna klarar av att exponeras för mag- och gallsyra utan att skadas.


Dosering vuxna
: 1 kapsel per dag. Du tar dem till måltid eller när du vill. Har du problem tar du LactoVital tills du blir bra. Efter en antibiotikakur tar du LactoVitals Pro i minst en månad, gärna 3-6 månader.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.


Kan LactoVital användas av barn, gravida och ammande?
Ja, det går utmärkt. Barn upp till 12 år kan ta halv dos, sedan går det bra med vuxen dos. Du kan öppna kapseln och hälla ut en del av innehållet. Det påverkar inte effekten. Det finns även Lactovitalis Kids att köpa.


Rekommendation vid utlandsresa
: 1 kapsel per dag med start två veckor före resan, avsluta en vecka efter hemkomst. 


Förvaring: Förvaring i kylskåp gör att fler bakterier överlever och förlänger därmed hållbarheten.


Kan man få reaktioner i början? Har du en kraftig obalans i tarmfloran kan du få reaktioner i början. Det kan vara gaser, ljud från tarmen och en obehagskänsla under den första tiden. Dessa symtom upphör när tarmfloran har normaliserats.


Innehåll per kapsel:
Bakterier 20 miljarder
Vitamin C 12 mg
Riboflavin 0,2 mg


Ingredienser: Fyllnadsmedel (majsstärkelse, fruktooligosackarider, riskliextrakt), mjölksyrabakterier (B. lactis 596, L. rhamnosus GG 107, B. longum 113, B. bifidum 112, L. acidophilus 103, Lc. lactis 109, L. casei 105, S. thermophilus 301, B. breve 114, L. plantarum 111, L. paracasei 106, L. salivarius 108), askorbinsyra, klumpförebyggandemedel (kiseldioxid), riboflavin. Kapseln är vegetabilisk och består av cellulosa från träd. 


Tillverkare: Holistic, Sverige

Se fler varor

Ekologiskt Vildväxande Blåbärspulver
Blåbärspulver är fullt av näring och antioxidanter. I torkad form kan du anv&...
169 kr
Holistic D-Vitamin 2000 IE - 90 kapslar
D-vitamin är enligt många näringsexperter och forskare det viktigaste enskilda vita...
129 kr
Holistic Chlorella Tabletter
Chlorella är en av naturens mest näringsrika växter: Mer än 60 procent protein...
224 kr
Holistic Pollenzym
Holistic Pollenzym är sammansatt för att stötta vid pollensäsongen med fokus p...
189 kr