Holistic Destillerad Opti MSM-pulver 200 gram
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Holistic Destillerad Opti MSM-pulver 200 gram  i gruppen Naturliga Kosttillskott / Vitaminer & Mineraler / Mineraler hos ClearLife.se (10449)
Holistic Destillerad Opti MSM-pulver 200 gram

Holistic Destillerad Opti MSM-pulver 200 gram

158 kr
MSM förser kroppen med livsviktigt organiskt svavel och metylgrupper som håller cellerna i god form. Svavel är en viktig komponent i bildandet av kollagen, elastin, brosk och keratin. Det ger flexibilitet, ton och styrka till muskler, ben, leder och särskilt hud, hår och naglar. 200 gram pulver av renaste sortens MSM; destillerad OptiMSM. Komplettera gärna med C-vitamin. En favorit.

SparaSparaSparaSparaSpara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10449
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

MSM

MSM är en förkortning för MetylSulfonylMetan = Svavel och är en mineralförening som finns i nästan alla våra celler. Leder, hår, hud och naglar har särskilt höga koncentrationer. Svavel är en viktig komponent i bildandet av kollagen, elastin, brosk och keratin. Svavel är nödvändigt för cellernas uppbyggnad och funktion. Svavel har betydelse för nervernas funktion liksom för matsmältningen. Det ger flexibilitet, ton och styrka till muskler, ben, leder och särskilt hud, hår och naglar.

MSM pulver är ett kosttillskott med många olika användningsområden och kan användas både invärtes och utvärtes för bästa resultat.

Holistics OptiMSM är av organiskt ursprung (mineralförening). Det är framställt via en fyrfaldig destilleringsprocess som medför högsta kvalité och renhet.

Dosering vuxna: 1/2 tsk till 1 tsk i ett glas vatten. I början är det bäst att börja ta MSM i små mängder och gradvis öka dosen då det kan starta en utrensning.

Man kan börja med 1/4 tesked och öka dosen med lika mycket varje vecka tills man nått 1 tsk. Det smakar bittert att börja med, men väl värt att använda regelbundet ändå. Ett tips är att dricka det i citronvatten och dricka fort pga av den bittra smaken. Blanda ej i en smoothie, det blir inte gott. Undvik vid graviditet och ammning.

Kroppens upptag av MSM förbättras om man tar det med en potent C-vitaminkälla som tex. Vitamin Code C.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.

Märk: Det finns inga kända biverkningar av intag av MSM, inte ens i höga doser. Notera att MSM gör blodet mer lättflytande och därav ska man vara försiktigt med höga doser MSM om man äter blodförtunnande. Undvik i samband med graviditet och amning.


Ingredienser:
Destillerad Metylsulfonylmetan (organiskt svavel) av slaget OptiMSM som är den renaste sortens MSM. OptiMSM är av organiskt ursprung (mineralförening). Det är framställt via en fyrfaldig destilleringsprocess som medför högsta kvalité och renhet. Denna MSM har inga fyllmedel, bindemedel, tillsatser eller annat tillsatt.

Det finns två metoder för att rena MSM; kristallisering och destillering. Denna MSM destilleras för att få en överlägsen nivå av renhet. Det är som att destillera vatten för att avlägsna föroreningar. Kristallisering är billigare och riskerar föroreningar. Var därför noga när du väljer MSM.


Ursprungsland:
USA.


Leverantör:
Holistic, Sverige

Se fler varor

Holistic UltraBalans
Holistic UltraBalans är en detox örtblanding med 8 örter speciellt framtagen fö...
199 kr
Holistic Aloe Vera
Aloe Vera är en av de äldsta och mest kända medicinalväxterna på jorden. ...
192 kr
Holistic C-vitamin Syraneutral
Holistic C-vitamin Syraneutral innehåller vitamin C i form av magnesiumaskorbat som är s...
255 kr
Holistic Enzymeja, Gurkmeja 180 kapslar
Helt vegetabilisk formula med proteas enzymer och extrakt av gurkmeja och boswelia. Framtagen av H...
747 kr