Humble Brush Ekologisk Tandborste, Svart
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Humble Brush Ekologisk Tandborste, Svart i gruppen Kroppsvård / Munhygien hos ClearLife.se (20910)
Humble Brush Ekologisk Tandborste, Svart
Humble Brush Ekologisk Tandborste, Svart

Humble Brush Ekologisk Tandborste, Svart

34 kr
Köp 2 st eller fler för 32 kr/st
Köp 3 st eller fler för 30 kr/st
Humble Brush är en genomtänkt miljövänlig tandborste tillverkad av bambu med strån av nylon, helt fria från BPA. Med rätt skötsel håller tandborsten 2-3 månader. Mjuk tandborste som passar allas munnar. För varje tandborste som köps doneras motsvarigheten till respekterade organisationer som delar deras vision om att skapa ett samhälle där ingen människa lever utan tillgång till kvalitativ tandvård. Med svarta strån.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
20910
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela
Humble Brush - Naturlig Tandborste i Bambu

  • Skaft gjort av bambu. Bambu växer mycket snabbt. Eftersom att den innehåller naturligt förekommande antimikrobiella medel, finns det inget behov att använda gödsel- eller bekämpningsmedel under odlingen.
  • Stråna är gjorda utav nylon, helt fria från BPA. Det finns inte något annat plant-baserat alternativ som skulle tillåta oss att använda tandborsten i 2-3 månader.
  • Tandborsten packas i ett komposterbart transparent material skapat från växter. Den yttre förpackningen är gjord utav 100% återvunnet material.

Humble Brush samarbetar med respekterade organisationer som delar deras vision om att skapa ett samhälle där ingen människa lever utan tillgång till kvalitativ och prisvärd tandvård. För varje såld tandborste så skänker de därför motsvarigheten av en tandborste till dem.

Håll din tandborste torr mellan användningarna för att öka livslängden. Det är rekommenderat att byta tandborste efter 3 månader, men den håller upp till 4 månader om du förvarar den väl. Vi tycker den håller bäst om den ligger och torkar efter användning. Spraya den gärna med Vermont Soaps ekologiska tandbortsrengöring. Passar med någon av våra flour-fria naturliga tandkrämer.

Tillverkare: Humble Brush.

Humble Brush är ett litet svenskt företag med en stor vision: att bidra till att människor i fattigare länder får en bättre munhälsovård.

Se fler varor

Humble Brush Bambu Sugrör 4 st
Humble Bamboo Straw - över 8,5 miljarder sugrör kasseras årligen. Med återan...
49 kr
Humble Brush Ekologisk Tandborste, Blå
Humble Brush är en genomtänkt miljövänlig tandborste tillverkad av bambu med s...
34 kr
Humble Brush Ekologisk Tandborste Barn
Humble Brush Barn är en genomtänkt miljövänlig tandborste tillverkad av bambu ...
34 kr
Humble Brush Ekologisk Tandborste, Vit
Humble Brush är en genomtänkt miljövänlig tandborste tillverkad av bambu med s...
34 kr