Hippocrates Health Program - bok
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Hippocrates Health Program
Hippocrates Health Program

Hippocrates Health Program - bok

99 kr / 49 kr
Dr. Brian R. Clement har varit ledande inom hälsoområdet i över tre decennier. Under de senaste två decennierna har han drivit Hippocrates Health Institute i USA. Detta är en lättläst sammanfattning av deras hälsoprogram. 10 sidors häfte på engelska.
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
S-10039
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela
Hippocrates Health Program

Dr. Brian R. Clement har varit ledande inom hälsoområdet i över tre decennier. Han har drivit hälsocenter i Europa och har organiserat program för den svenska regeringen och projekt i Egypten och Indien. Han är en internationell föreläsare som har genomfört möten i många olika miljöer, allitfrån getton i Bombay till FN- grupper i Genève, Schweiz.

TV, radio och press har varit ett populärt område för hans bekväma, lättsamma sätt att kommunicera Hippokrates budskap om hälsa. Under de senaste två decennierna har han drivit Hippokrates Health Institute som grundades i Boston, Massachusetts. West Palm Beach, Florida är nu ett hem för denna internationellt kända organisation som främjar ett sunt liv i en förorenad, stressig och undernärd värld.

Dr. Clement arbetar för att hjälpa människor att hjälpa sig själva och att göra vår värld till en bättre plats där våra framtida generationer kan frodas.

Undertitel: A Proven Guide to Healthful Living
Författare: Brian R. Clement
Förlag: Hippocrates Publications
Bandtyp: Häftad
Språk: Engelska
Utgiven: 201208
Antal sidor: 10

Se fler varor

Supplements exposed
Näringsexperten Dr Brian Clement, chef för världsberömda Hippokrates Health In...
49 kr
109 kr