Japansk Rökelse Ruby
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Japansk Rökelse Ruby i gruppen Hus & Hem / Naturliga Rökelser  hos ClearLife.se (80027)
Japansk Rökelse Ruby
Japansk Rökelse Ruby

Japansk Rökelse Ruby

109 kr
Fina naturliga och eleganta japanska rökelser. Ruby är en fräsch och kristallin doft, ädelstenen rubin symboliserar evigheten. Den speciella utformningen av denna rökelse producerar mycket lite rök. 40 st kortare stickor á 30 min med en liten rökelsehållare i porslin med motiv.
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
80027
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Naturlig japansk rökelse ruby


En elegant japansk rökelse som för en till 10:e århundradet i Japan, den gyllene åldern av rökelser vid det kejserliga hovet. Varje doft i denna linje är en poetisk komposition inspirerad av "Tale of Genji", en roman skriven i denna tid av konstnärlig blomning och utveckling av rökelse kulturen.


Ädelstenen Ruby (rubin) symboliserar evigheten och har en fräsch och kristallin doft. En "rökfri" rökelse: det vill säga att den speciella utformningen av denna rökelse producerar mycket lite rök. Dessa typer av rökelse skapades för att ge subtila dofter idealiska för människor som ej gillar mycket rök och annars kan vara benägna att inte använda rökelse.


Innehåll: 40 kortare stickor á 30 min och en liten, fyrkantig, brun porslinshållare med motiv av blommor.


Tillverkare: Aromandise, Frankrike


Aromandise använder aldrig hälsofarliga ämnen och produkterna är tillverkade i enlighet med IFRAs (International Fragrance Association) standarder. De använder återvinningsbara förpackningar och arbetar med att minska onödig packning av produkterna. De använder absolut inte ingredienser som kommer från utrotningshotade växtarter eller som utrotningshotade djur är i behov av. Det förekommer inga som helst djurförsök. Produktionen utförs på ett sådant sätt som belastar miljön minimalt, exempelvis så planteras två nya träd när ett träd huggs ner. De är måna om rättvis handel och etik. De samarbetar med leverantörer i utvecklingsländer med hänsyn till rättvis handel och socialpolitik.

Se fler varor

Feng Shui Växtrökelser Jasmin
Naturliga Feng Shui rökelser, med subtila dofter, som bidrar till harmoni av "Chi" enligt Fen...
59 kr
Ekologiskt Matcha Te med Chasen / Ceremonial Grade
Matcha är ett fint pulveriserat grönt, japanskt te. Matcha innehåller mer antioxida...
499 kr
Matchaskopa /  Chashaku
Matchaskopa eller Chashaku, används för att dosera Matcha te pulver. Den skopar upp en l...
69 kr
Feng Shui Växtrökelser Sandalwood
Naturliga Feng Shui rökelser, med subtila dofter, som bidrar till harmoni av "Chi" enligt Fen...
59 kr