Kamomill Ansiktsvatten från Akamuti
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Kamomill Ansiktsvatten från Akamuti  i gruppen Ansiktsvård / Ansiktsvatten hos ClearLife.se (10465)
Kamomill Ansiktsvatten från Akamuti

Kamomill Ansiktsvatten från Akamuti

139 kr
Ett blomdestillat från ekologiska romerska kamomill blommor. Blomvattnet har en behaglig, upplyftande doft av kamomill (doftar mycket). Kamomill blomvatten passar som ansiktsvatten för att lugna och mjuka upp normal hy, torr hy, oren hy och känslig hy. Har en lindrande och lugnande inverkan på kliande och känslig hy samt balanserar hudens naturliga balans. 100 ml i glasflaska.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10465
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Ekologisk Hydrolat - Blomvatten Kamomill


Hydrolater är en biprodukt vid destillering av örter och blommor när man producerar eteriska oljor. Alla är antiseptiska. De används bla. som milda ansiktsvatten. De är sköna att återfukta/rengöra ansiktet med. Blomvatten förbereder huden för kräm, har en svagt sammandragande och svalkande effekt på huden.


Kamomill blomvatten passar som ansiktsvatten för att lugna och mjuka upp normal hy, torr hy, oren hy och känslig hy. Har en lindrande, och lugnande inverkan på upprörd, kliande och känslig hud samt balanserar hudens naturliga balans. Kan hjälpa vid eksem, vid mindre utslag och är även lämplig för användning vid acne benägen hud. Kamomill kan även användas på spädbarn. Blomvattnet har en behaglig doft av kamomill.  Märk: Att hydrolater är milda betyder ej att de har en mild doft - de doftar mycket eftersom det är ett blom/örtvatten.

Rekommenderad Hudtyp: alla hudtyper men speciellt för torr, oren, kliande och känslig hud.


Användning: Vi rekommenderar att du använder detta för: ansiktsrengöring och för att kyla huden. Applicera outspädd på bomull och badda huden så ofta som det behövs, tex. innan morgonkrämen eller efter kvällsrengöringen.

 
INCI/Innehåll: 100% Ekologisk destillerad kamomill (Anthemis nobilis).

Ursprungsland: England. 100 ml.

Förvaring: Mörkt och svalt. Bör användas upp inom 6 månader efter öppnandet.


AKAMUTI
säljer bara naturliga och ekologiska varor. Det betyder inga kemikalier, konserveringsmedel eller tillsatser. Det betyder också sökande efter så många etiska och rättvist tillverkade ingredienser som möjligt eftersom de tror starkt på ansvar och hållbarhet. De gör allt för att handla ingredienser direkt från producenten så att en hållbar handel kan öka livskvaliteten och säkra överlevnaden hos små byar runt om i världen. Varje produkt är handgjord.

Se fler varor

Lavendel Ansiktsvatten från Akamuti
Ett blomdestillat från ekologiska lavendelblommor. Detta blomvatten är milt och passar ...
139 kr
Läppbalsam Citrus från Akamuti
Ett härligt, närande och mjukgörande läppbalsam, bra för allas läppa...
69 kr
Ekologisk kallpressad Arganolja från Akamuti
Arganolja är en helande, återfuktande olja som skyddar naturligt och gör huden smi...
229 kr
Eterisk Rosmarinsolja från Akamuti
Fin ekologisk, eterisk rosmarinsolja. Rosmarin är mycket stimulerande och uppfriskande. Verka...
99 kr