Karins Frukost
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Karins Frukost i gruppen Hus & Hem / Böcker hos ClearLife.se (S-10125)
Karins Frukost

Karins Frukost

298 kr / 200 kr
I Karins frukost får du inspiration och lust till att börja din dag på bästa sätt. Att byta ut din vanliga frukost mot en nyttigare raw food-variant är ett enkelt steg att ta för att förbättra din kost. I boken hittar du recept på över 130 hälsosamma, näringsrika och goda frukostar.
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
S-10125
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela
Karins frukost

I Karins frukost får du inspiration och lust till att börja din dag på bästa sätt. Att byta ut din vanliga frukost mot en nyttigare raw food-variant är ett enkelt steg att ta för att förbättra din kost. I boken hittar du recept på över 130 hälsosamma, näringsrika, vackra och fantastiskt goda frukostar som förutom att ätas på morgonen även kan ätas som mellanmål, lätt lunch, kvällsmat eller efter träning. Alla recept är vegetariska, gluten- och mjölkfria.

Dessutom finns det med träningsprogram som passar perfekt att göra i hemmamiljö på morgonen för att få en riktigt bra start på dagen.

Unna dig att skapa en morgonrutin som du mår bra av både nu och på lång sikt. Frukost- och träningsvanor som lägger grunden för resten av dina magiska dagar.

Karin Haglund är hälsocoach, kostrådgivare och personlig tränare med en stor passion för raw food och en sund livsstil. En holistisk syn på hälsa helt enkelt.

Författare: Karin Haglund
Språk: Svenska
Utgiven: 2015-05
ISBN: 9789198056426
Antal sidor: 252 sidor
Vikt: ca 950 g