Kokospalmsocker 150 gram
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Kokospalmsocker 150 gram i gruppen Raw Food & Superfood / Naturliga Sötningsmedel hos ClearLife.se (10656)
Kokospalmsocker 150 gram

Kokospalmsocker 150 gram

35 kr
Kokossocker kommer från kokosnötspalmens blomsternektar. Påminner om rörsocker i smaken men med lite mer kolasmak. Kokospalmsocker är miljövänligt och därmed en naturprodukt som även är bra för kroppen. Är ej raw då kokossocker värms upp till över 80 grader. Kokossockret har ett lågt GI-värde, innehåller kalium, magnesium, zink och järn, samt flera vitaminer. Kan ersätta vitt socker i alla recept. 150 grams påse.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10656
Info Omdöme Tipsa en vän Dela

Ekologiskt Kokospalmsocker - Kokosocker - Palmsocker


Kokossocker är ett ekologiskt, förångat socker som tillverkas på kokospalmens blomsternektar och har ett näringsinnehåll som är större än andra kommersiellt tillgängliga sötningsmedel. Det har höga halter av kalium, magnesium, zink och järn samt vitaminer.


Traditionella sockerjordbrukare samlar nektar från blommorna från dessa hållbart odlade träd och arbetar sedan noggrant fram kokospalmsocker, på traditionella vis. Denna nektar blir försiktigt upphettad tills det blir ett härligt oraffinerat socker. Den puttrar på låg värme (ca 80 grader) under en längre tid för att bilda kristaller. Sockret blir sedan karamellbrunt och påminner om rårörsocker i smaken med toner av kolasmak.


Användning: Palmsocker är lätt att införliva i flera kulinariska rätter och drycker, från tomatsåsen, till favoritdesserten och recept på superfood-elixirs eller en svalkande lemonad. Går bra att använda i desserter, i choklad, i maträtter, i te, i bröd etc. Lämplig för de som vill undvika vanligt vitt socker. Palmsockret innehåller ett naturligt lågt glykemiskt index (GI35), som ståtar med nästan hälften av GI i rörsocker. (Socker = 68Gi. Honung = 48Gi. och Agave = 40Gi.)


Innehåller:
100% ekologiskt kokospalmsocker. Vegan. Paketeras i samma lokal som nötter. Observera att vissa kokospalmsocker på marknaden också blandas med rörsocker eller med andra ingredienser. Detta kokospalmsocker är ren kokospalmnektar. Ingen tillsatt.Leverantör:
Alive Foods, Sverige.


Ursprungsland: Indonesien.

Se fler varor

Ekologisk Yaconsirap
Yacon är en rot som växer i Anderna och är besläktad med solros. Sirapen som p...
159 kr
Kokospalmsocker 300 gram
Kokossocker kommer från kokosnötspalmens blomsternektar. Påminner om rörsocker...
49 kr
RAW Ekologiskt Ashwagandha pulver 100 gram
Ashwagandha räknas som den mest framstående adaptogena örten inom Ayurveda. Den kal...
85 kr
Ekologisk Spirulina Alive Foods
Ekologisk och garanterat ren spirulina. Spirulina är kanske den mest kända superfood som...
165 kr